Hagibor

Byty U Vodojemu

Projekt Byty U Vodojemu představuje úspěšný komplex bytových domů a komerčních prostor. Nyní zrealizovaná již osmá etapa nabízí v třípodlažním objektu celkem 27 bytových jednotek s dispozičním členěním od menších 1+kk až po větší 3+kk.

Pro dostatek soukromí je bytový dům rozdělen na tři samostatné sekce. Byty jsou nadstandardně vybaveny a uzpůsobeny pro moderní bydlení všech, kteří touží po klidu a spokojenosti. Samozřejmostí jsou také prostory navíc v podobě balkonů, teras a předzahrádek, kterými disponují přízemní byty. Při výstavbě se nezapomnělo ani na pohodlné parkování. V bytovém domě tak nechybí 12 garážových strání a několik dalších parkovacích míst je připraveno před domem, a to ať již pro budoucí rezidenty tak i jejich návštěvy.

Komplex bytových domů U Vodojemu je situován na okraji města Brandýs nad Labem. V těsné blízkosti projektu se nachází chráněná krajinná oblast Vinořského potoka, a tak příznivci přírody a aktivního odpočinku na čerstvém vzduchu si v okolí jistě přijdou na své. Za sportem se však ve městě můžete vydat i do plaveckého bazénu nebo do místní tělocvičny. Dále v Brandýsi nad Labem nechybí ani veškerá občanská vybavenost, jako jsou mateřské, základní a střední školy, městský úřad, pošta a zdravotnická zařízení. Díky blízkosti hlavního města jste automobilem v centru Prahy do půl hodiny. Stejně tak rychle dojedete do metropole i autobusem. Na nejbližší stanici metra Černý Most se potom dostanete za 13 minut.

 

Doporučujeme: novostavby Prahadeveloperské projekty Prahamezonetový byt Prahapůdní byty Prahabyt s terasou Prahaloftový byt Praha - byty bez realitky - byt s předzahrádkou Praha - pronájem bytu praha

Copyright © 2024

Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328.

0.006 sec