Reality idnes

Dětský pokoj na 8 m2

Návrh interiéru dětského pokoje musely interiérové designérky Míša Hořejší a Blanka Müller vytvořit na velmi omezeném prostoru.

“Původně jsme navrhovali dětský pokoj se dvěma postelemi - standardní jednolůžko a pro čtyřletou dívku dětskou postel dlouhou 160 cm. Během práce však klientka otěhotněla a měli jsme před sebou další výzvu – do pokoje přidat dětskou postýlku s přebalovacím pultem. Pokoj má dostatečně vysoké stropy, mohli jsme tedy pracovat i vertikálně.  Navrhli jsme proto nižší patro na spaní z borovicového masivu.”

Patro sloužící jednak na spaní a během den také pro hru, bylo navrženo designérkami tak, aby bylo dostatečně bezpečné a komfortní pro samostatný přístup malého dítěte. Využitá je tak opravdu každá skulinka, štěrbina i kout, aby zbylo co nejvíce úložných prostor pro hračky. Do pokoje se nám vešla také menší šatní skříň. Přebalovací pult je umístěn na budoucím psacím stolku, uvnitř kterého je nyní samostatně stojícího výsuvný box na hračky. 

“Pokoj jsme tak maximálně "nafoukli" a snažili se, aby po drobných úpravách mohl i za několik let sloužit oběma dětem.”

Obraťte se na náš designérský tým a nechte si poradit v oblasti interiérového designu a využití místa. Nyní úvodní konzultace zdarma!

Doporučujeme: novostavby Prahadeveloperské projekty Prahamezonetový byt Prahapůdní byty Prahabyt s terasou Prahaloftový byt Praha - byty bez realitky - byt s předzahrádkou Praha - pronájem bytu praha

Copyright © 2024

Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328.

0.007 sec