Hagibor

Domy Zbraslav

Developerský projekt Domy Zbraslav nabízí k investici řadové rodinné domy, které se pyšní nízkými energetickými náklady na provoz. Deset dvoupatrových domů disponuje obytnou plochou 172 m2. V přízemí se nachází vstupní chodba, hala, kuchyň, obývací pokoj a koupelna. Nechybí ani úložné prostory v podobě komory, skladu a garáže. Krom toho je samozřejmostí i terasa se zahradou. Ta spolu s předzahrádkou nabízí až 202 m2. První patro domu patří dvěma pokojům, ložnici, dvěma koupelnám a šatně. Součástí funkčního a moderního vybavení je podlahové vytápění. Investiční domy již mají svého nájemníka a roční zisk se odhaduje na 3 %. Za projektem Domy Zbraslav stojí developerská společnost DOB Invest, která má za sebou již realizaci úspěšného rezidenčního projektu Rezidence Dobřichovice.

Zbraslav je velmi oblíbenou pražskou částí, která nabízí svým obyvatelům klidné a harmonické prostřední pro život. Zároveň však lokalita disponuje všemi výhodami velkých měst. Plná občanská vybavenost a perfektní dopravní dostupnost je tak samozřejmostí. V městské části Praha - Zbraslav se nachází mateřské a základní školy, umělecká škola, knihovna, Všeobecná fakultní nemocnice, poliklinika, lékárny, úřad, pošta, restaurace, kavárny a obchody všeho druhu. Pro aktivní i pasivní odpočinek nechybí sportovní centra, hřiště, haly a krásná příroda. Na procházku, kolo či běh se lze vydat nejen k nábřeží řeky Vltavy. Dopravu do okolních lokalit i centra hlavního města zajišťují autobusové linky. Automobilem se přes Strakonickou lze snadno napojit na Pražský okruh.

Celý projekt si prohlédněte na webu.

Doporučujeme: novostavby Prahadeveloperské projekty Prahamezonetový byt Prahapůdní byty Prahabyt s terasou Prahaloftový byt Praha - byty bez realitky - byt s předzahrádkou Praha - pronájem bytu praha

Copyright © 2024

Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328.

0.008 sec