Reality idnes

Developerský projekt Little Monastery

 
Rezidence Little Monastery představuje luxusní bytový komplex. Ten v sobě snoubí exkluzivitu a historii. Zmodernizovaný areál pochází ze 17. století a jeho typickým znakem jsou masivní zdi, klenby a část zachovalé šindelové střechy. Už při vstupu do rezidence na vás dýchne kus historie. Nyní dominantou zrekonstruovaného komplexu je sněhově bílá fasáda a dostavěné podkroví. Architektonicky zajímavý areál je tvořen čtyřmi budovami, ke kterým díky chytrému situování nechybí ani vnitřní atrium. Ve třípodlažních budovách se nachází bytové jednotky různého dispozičního členění. Vybírat lze z bytů od 1+kk až po 4+kk. K bytům náleží prostory navíc v podobě komor, sklepů a teras. V nabídce nechybí ani nebytové prostory, sklad či ateliéry. Pro budoucí rezidenty je jistě také výbornou zprávou, že celý areál je zabezpečen kamerovým systémem.
 
Exkluzivní rezidence si žádá exkluzivní lokalitu, a tak se rezidenční projekt Little Monastery nenachází nikde jinde než v lukrativní městské části Praha 5 – Strahov. Tato oblíbená lokalita vyniká krásným okolím, klidným charakterem a dostačující občanskou vybaveností. V těsné blízkosti rezidence se nachází park, zahrada Klamovka, Strahovský stadion a v docházkové vzdálenosti jsou i Petřínské sady. Samozřejmostí jsou v okolí školy, obchody, pošta a sportovní zařízení. Pro milovníky kultury nechybí ani divadlo Orfeus a centrum pro současné umění FUTURA. Bezproblémovou dopravní dostupnost do centra zajišťují autobusové a tramvajové linky. Díky nedalekému Strahovskému tunelu se snadno a rychle dostanete z metropole i vlastním automobilem.
 
Více o projektu se dozvíte na webu.

Doporučujeme: novostavby Prahadeveloperské projekty Prahamezonetový byt Prahapůdní byty Prahabyt s terasou Prahaloftový byt Praha - byty bez realitky - byt s předzahrádkou Praha - pronájem bytu praha

Copyright © 2024

Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328.

4.837 sec