Hagibor

Mramorka - Na Štěpánce

Developerský projekt Na Štěpánce přináší moderní bydlení pro každého. O velkém úspěchu projektu vypovídá již zcela vyprodaná I. etapa, ovšem bydlení v II. etapě stále čeká na své majitele. Vybírat můžete ze široké nabídky, a to z 10 řadových domů a ze 138 bytových jednotek. Dispoziční členění jednotlivých bytů a domů je od útulných 1+kk až po prostorné 6+kk. Samozřejmostí jsou také prostory navíc v podobě zahrad, předzahrádek, teras, sklepů, komor a garáží. Celý developerský projekt je do detailu propracován tak, aby nabízel svým majitelům pohodlné a zároveň luxusní bydlení. Vysoce nadstandardní vybavení bytů i domů je tím důkazem. Navíc budoucí majitelé jistě ocení doslova dechberoucí výhled na Prahu a okolí.
 
Výstavba developerského projektu Na Štěpánce je realizována v lokalitě Slivenec. Ta je součástí městské části Praha 5 a nachází se na jihozápadě metropole. Lokalita vyniká především díky neodolatelné okolní přírodě. Zaběhat si, zajet na kole nebo zajít na procházku se tak můžete vydat do přírodního parku Prokopské a Dalejské údolí nebo do Radotínsko-Chuhelského háje. Nedaleko se nachází i oblíbená chráněná krajinná oblast Český kras. Slivenec nabízí také veškerou občanskou vybavenost. Samozřejmostí jsou mateřské a základní školy, úřad, policejní stanice, knihovna a obchody, dále v lokalitě najdete také restaurace, tenisovou halu, bazén a saunu. Bezproblémová dopravní dostupnost je zajištěna autobusovými linkami. Do centra Prahy se dostanete přes Barrandov do půl hodiny a na nejbližší metro linky B cesta trvá cca 20 minut. Automobilem jste na Pražském okruhu za 5 minut. 
 
Přečtěte si více na webu.

Doporučujeme: novostavby Prahadeveloperské projekty Prahamezonetový byt Prahapůdní byty Prahabyt s terasou Prahaloftový byt Praha - byty bez realitky - byt s předzahrádkou Praha - pronájem bytu praha

Copyright © 2024

Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328.

0.008 sec