Hagibor

Projekt Champagne House

Champagne House je zmodernizovanou rezidencí. Secesní dům, který byl postaven roku 1915, prošel rozsáhlou rekonstrukcí a nyní nabízí luxusní bydlení pro všechny, kdo touží po komfortním životě v Praze. V pětipodlažním domě se nachází jeden nebytový prostor o velikosti 102,9 m2 a 13 bytových jednotek o dispozicích 2+kk, 2+1 a 3+kk. Ve dvoře domu je situován další objekt v podobě obchodního prostoru a garáže. Ač dům splňuje veškeré požadavky moderní doby, stále byl zachován historický ráz. Exteriér i společné interiérové prostory nadchnou svou architekturou a designem na první pohled. Byty se však prodávají před rekonstrukcí, a tak finální podoba a vnitřní vybavení bytových jednotek je zcela na budoucích majitelích. Vaše představy o dokonalém bydlení nebudou limitovány žádným předem vybraným vybavením. Za celým výjimečným projektem stojí developerská společnost PSN.
 
Secesní dům Champagne House je situován v městské části Praha 10 – Vršovice. Tato velmi exkluzivní lokalita je oblíbená především pro výbornou infrastrukturu. Do centra metropole i okrajových částí se snadno dostanete městskou hromadnou dopravou. Před domem se nachází autobusová zastávka Kodaňská, ze které se do centra dostanete do 20 minut. V okolí rezidence se nachází školky a školy, úřad, pošta, zdravotnická zařízení, Divadelní společnost Josefa Dvořáka, náměstí Svatopluka Čecha, Heroldovy a Bezručovy sady, restaurace, kavárny, bary a obchody, jako je Žabka, Tesco Expres či velké nákupní centrum Eden. V docházkové vzdálenosti nechybí ani sportovní centra, koupaliště, plavecký bazén, tenisové kurty, fotbalové hřiště a sportovní hala.
 
Celý projekt si prohlédněte na webu.

Doporučujeme: novostavby Prahadeveloperské projekty Prahamezonetový byt Prahapůdní byty Prahabyt s terasou Prahaloftový byt Praha - byty bez realitky - byt s předzahrádkou Praha - pronájem bytu praha

Copyright © 2024

Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328.

0.005 sec