Reality idnes

Projekt Club Ocean

Developerský projekt Club Ocean představuje nový rozměr v bydlení. Dva sedmipatrové bytové domy Atlantic tower a Pacific tower přináší ideální dispoziční členění bytů pro mladé páry, studenty, svobodné lidi a aktivní seniory. Bytové jednotky o velikosti od 21 m2 až do 43 m2 jsou tak vhodným místem pro všechny, co touží po moderním a komfortním životě. K většině bytů náleží terasy či balkony. V sedmém patře se navíc nachází sluneční střešní terasa s doslova dechberoucím výhledem na okolí. Pro pohodlí všech budoucích majitelů je zajištěno také parkování přímo v domech. Club Ocean je tak opravdu jedinečným projektem, který na první pohled zaujme svou moderní architekturou a na druhý také výborným vnitřním vybavením.

Projekt je situován v oblíbené pražské lokalitě Hostivař. Ta svým obyvatelům přináší vše potřebné pro pohodlný život. Nedaleko projektu se nachází sportovní areál, krytý bazén a atletické hřiště. Milovníci sportu mohou vyrazit také na výlet po cyklostezkách či na procházku k blízkému přírodnímu koupališti nebo do parku Hostivař.

Velkou výhodou celého projektu je perfektní dopravní dostupnost, a to díky tramvajovým a autobusovým zastávkám, které jsou situované pouhé 3 minuty pěší chůze. Bez problémů se dostanete přes Jižní spojku k bytovému domu i automobilem. Samozřejmostí je také občanská vybavenost v podobě škol, pošty, banky, fitness center, kina, divadla a obchodů. Nákupy tak hravě obstaráte v obchodním centru Park Hostivař.  

Celý projekt si můžete prohlédnout na webu.

Doporučujeme: novostavby Prahadeveloperské projekty Prahamezonetový byt Prahapůdní byty Prahabyt s terasou Prahaloftový byt Praha - byty bez realitky - byt s předzahrádkou Praha - pronájem bytu praha

Copyright © 2024

Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328.

0.006 sec