Reality idnes

Domy Dubečnice

Developerský projekt Domy Dubečnice nabízí luxusní bydlení v moderních dvojdomech a v nadčasových vilách. Architektura inspirovaná funkcionalismem nadchne na první pohled každého. Vybírat lze z nízkoenergetických dvojdomů, jejichž dispoziční členění je 5+kk o velikosti 162 m2. Vytápění domů je zajištěno plynovým kotlem a připravena je i možnost pro instalaci krbu či krbových kamen. Součástí dvojdomů je garážové i venkovní stání, krásná terasa a zahrada o výměře až 466 m2. Luxusní vily jsou v nabídce o dispozici 6+kk, což představuje prostorné bydlení o velikosti 306 m2. Navíc k vilám patří pozemek o výměře až 1 063 m2. Krom nadstandardního vybavení je součástí vil i tepelné čerpadlo. Projekt Domy Dubečnice nyní nabízí bydlení ve své druhé etapě. Ta stejně jako první vznikla ve spolupráci zkušených architektů a developerské společnosti Amadet a. s.
 
Domy Dubečnice se nachází ve městě Roztoky, které leží pouhých 12 kilometrů od centra Prahy. Krom bezprostřední blízkosti naší metropole, však město nabízí i plnohodnotnou občanskou vybavenost a překrásnou přírodu. Z místa se lze vydat k Roztockému háji, k Únětickému potoku nebo ke vzdálenější Alšově vyhlídce a na hrad Okoř. V okolí nechybí ani školky, školy, knihovna, pošta, úřad, zdravotní péče, policejní stanice, restaurace, kavárny a nejrůznější obchody, jako je Albert a Tesco. Na své si ve městě přijdou i příznivci sportu. Ti jistě ocení služby, které nabízí centrum Via Vesta, tenisové kurty, fotbalové hřiště nebo příjemné prostředí podél řeky Vltavy. Město disponuje několika pravidelnými autobusovými linkami, které vás na nejbližší stanici metra Dejvická dovezou za 17 minut.
 
Prohlédněte si celý projekt na webu.

Doporučujeme: novostavby Prahadeveloperské projekty Prahamezonetový byt Prahapůdní byty Prahabyt s terasou Prahaloftový byt Praha - byty bez realitky - byt s předzahrádkou Praha - pronájem bytu praha

Copyright © 2024

Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328.

0.007 sec