Hagibor

Projekt Pozemky - Všestary

 
Projekt Pozemky – Všestary představuje slunné bydlení nedaleko hlavního města Prahy. Pozemky v obci Všestary vybudovala developerská společnost I.Q Trust s.r.o., která má za cíl vytvořit z obce jedinečné místo pro komfortní život. V rámci dvou etap vytvořila 29 pozemků, které jsou nyní připraveny k výstavbě rodinných domů. V první etapě jsou pozemky již kompletně zasíťované. Přivedeny jsou tak přípojky plynu, elektřiny, vody i kanalizace. V druhé etapě proběhla zatím kolaudace rozvodů elektrické energie a veřejného osvětlení. Samozřejmostí jsou také v bezprostřední blízkosti zbudované komunikace a chodníky. Pozemky z obou etap je již možné rezervovat a zakoupit. Společnost I.Q Trust s.r.o. myslí opravdu na vše, a proto je připravena zájemcům pomoci zajistit také nejvýhodnější financování pozemků.
 
Developerský projekt je pojmenován podle obce Všestary, kde jsou pozemky situované. Obec leží jihovýchodně od naší metropole. Cesta autem do Prahy trvá cca 20 minut a vlakem o 10 minut déle. Spojení s nedalekým hlavním městem je tak zcela bezproblémové i v rámci městské hromadné dopravy. Ovšem nejen výbornou dopravní dostupností disponuje obec Všestary. Ta nabízí také dostačující občanskou vybavenost. To, co v obci nenajdete, pak nechybí v blízkých Strančicích, kde se také nachází celá řada sportovních a kulturních organizací. Ty pravidelně pořádají akce, soutěže a zábavy. V neposlední řadě obec Všestary nabízí překrásnou okolní přírodu.
 
Více informacích o projektu naleznete na webu.

Doporučujeme: novostavby Prahadeveloperské projekty Prahamezonetový byt Prahapůdní byty Prahabyt s terasou Prahaloftový byt Praha - byty bez realitky - byt s předzahrádkou Praha - pronájem bytu praha

Copyright © 2024

Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328.

0.008 sec