Hagibor

Rezidence Lysolaje

Rezidence Lysolaje je čtyřpodlažní bytový dům, jehož součástí je pouze deset bytových jednotek a deset garáží, což zajišťuje dostatek soukromí a místa. Vybírat můžete z bytů o dispozičním členění od 2+kk až po 4+kk. Obytná plocha je v nabídce od 54 m2 až po neuvěřitelných 110 m2. Rezidence Lysolaje je tak ideálním místem pro bydlení, a to ať už pro mladé či starší páry nebo početné rodiny. Bytový dům byl navržen se sedlovou střechou, která dominuje celé rezidenci. Samozřejmostí je poté kvalitní vybavení jednotlivých bytů i celého domu v podobě zateplení, výtahu, dřevěných eurooken, předokenních rolet či žaluzií nebo výkonného tepelného čerpadla. Díky němu jsou zajištěny nízké náklady na provoz domu. Za Rezidencí Lysolaje stojí společnost APV Invest, která ve spolupráci s UniCredit Bank připravila výhodnou nabídku financování.

Lokalita Lysolaje

Rezidence Lysolaje se nachází ve stejnojmenné pražské lokalitě Lysolaje. Ta je součástí městského obvodu Praha 6. Lysolaje jsou velmi oblíbené pro svou perfektní občanskou vybavenost a pro svou krásnou okolní přírodu. Mnozí do lokality míří právě za známou přírodní památkou Housle. Ovšem vydat se na procházku můžete také k nábřeží řeky Vltavy nebo do nedalekého Šáreckého údolí. Lysolaje disponují mateřskými školkami, školami, knihovnou, městským úřadem, policejní stanicí a mnoha menšími obchody. Díky autobusovým zastávkám se dostanete během několika minut do sousedních lokalit, jako je Suchdol, Sedlec či Dejvice. Do samotného centra Prahy, pak cesta trvá půl hodinky. Automobilem se na Pražský okruh dostanete za 18 minut.

Více informací naleznete na webu.

Doporučujeme: novostavby Prahadeveloperské projekty Prahamezonetový byt Prahapůdní byty Prahabyt s terasou Prahaloftový byt Praha - byty bez realitky - byt s předzahrádkou Praha - pronájem bytu praha

Copyright © 2024

Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328.

0.005 sec