Reality idnes

Rezidence Vinohrad 

Na pomezí dvou prestižních pražských lokalit byl počátkem 20. století postaven sedmipatrový činžovní dům. Ten prošel rozsáhlou rekonstrukcí a dnes nabízí moderní bytové jednotky, ateliéry a nebytové prostory o rozměru 100 m2. Byty jsou v Rezidenci Vinohrad k dispozici o velikosti užitné plochy od 43 m2 až po 78 m2. Navíc k některým bytům nechybí ani luxusní terasy směřující do klidného dvora. Modernizace z činžovního domu udělala překrásný architektonický skvost, který se doslova vyjímá mezi ostatními budovami. Rekonstrukce se nesla v duchu minimalismu, a tak jsou samozřejmostí jemné odstíny fasády a zachování historického slohu. Dominantou domu je jeho rohová část, která je zakončena věží, jež je součástí jednoho z bytů. V rezidenci nechybí prosklený výtah a možnost přikoupení garáže.

 

Jak už název napovídá Rezidence Vinohrad je situována na rozhranní lokality Žižkov a Vinohrady. Tyty dvě atraktivní pražské části přináší svým obyvatelům moderní život plný kulturního i sportovního vyžití. Ovšem nejvíce lákají na svou krásnou přírodu například v podobě Mahlerových a Riegrových sadů. V okolí je dostatek fitness center, divadel, galerií či kaváren a restaurací. Jednou z oblíbených je například restaurace v Žižkovské televizní věži. Ta se nachází pouhých pár kroků od samotné rezidence. Samozřejmostí jsou i mateřské a základní školy, pošta, zdravotnická zařízení a mnoho obchodů. Nedaleko se nachází velké nákupní centrum Atrium Flora. Bezproblémová je v lokalitě i dopravní dostupnost, kterou zajišťují tramvajové linky ze zastávek Olšanské náměstí a Radhošťská a linka metra A ze stanice Flora.

Celý projekt si prohlédněte na webu.

Doporučujeme: novostavby Prahadeveloperské projekty Prahamezonetový byt Prahapůdní byty Prahabyt s terasou Prahaloftový byt Praha - byty bez realitky - byt s předzahrádkou Praha - pronájem bytu praha

Copyright © 2024

Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328.

0.006 sec