Reality idnes

Rezidence Zbraslav

Rezidence Zbraslav nabízí dokonalé bydlení, které snoubí jak krásnou přírodu, tak i výhody moderní doby. Projekt developerské společnosti Doma je Doma nabízí dva typy domů, jejichž užitná plocha se pohybuje od 117 m2 až po 143 m2. Chytré dispoziční členění představuje dispozice 4+kk, díky čemuž jsou domy vhodné i pro rodiny s dětmi. Architektura domů působí velmi příjemným dojmem. Při realizaci projektů byly hlavním faktorem světlo, prostor a harmonie, a právě to vše Rezidence Zbraslav v sobě ukrývá. Navíc dominantou exteriéru domu je velké francouzské okno a dřevěné obložení, které je nejen designovým prvkem, ale také izolačním. K domům náleží zahrada a garáž. Nechybí ani balkon, který slouží k odpočinku budoucích rezidentů a přináší neskonale půvabný výhled do krásného okolí.

Zbraslav je velmi lukrativní lokalitou pro bydlení. Není divu, že právě zde developerská společnost Doma je Doma vystavěla Rezidenci Zbraslav. Z jedné strany Vltava a z druhé Berounka láká k životu na Zbraslavi. Volný čas lze trávit na cyklostezce, v říčních lagunách, na místních sportovištích nebo na dobrém jídle v nedalekých restauracích. Zámecký park doslova vybízí k dlouhým a romantickým procházkám a blízkost řek ke kanoistice. Vyrazit však můžete také na celou řadu dalších sportů, jako je fotbal, tenis, bowling, squash či golf. Občanská vybavenost je na perfektní úrovni. Samozřejmostí jsou obchody, školy, lékařská zařízení, banky, pošta a úřady. Dopravní dostupnost zajišťují autobusové linky.

Celý projek si můžete prohlédnout na webu.

Doporučujeme: novostavby Prahadeveloperské projekty Prahamezonetový byt Prahapůdní byty Prahabyt s terasou Prahaloftový byt Praha - byty bez realitky - byt s předzahrádkou Praha - pronájem bytu praha

Copyright © 2024

Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328.

0.006 sec