Reality idnes

Unikátní developerský projekt alfarezidence

Moderní a výjimečné obydlí v evropském stylu. Tak nějak lze označit developerský projekt alfarezidence, který vyrostl na Praze 3 – Žižkov. Jde o jedenáct čtyřpodlažních komplexů, které v sobě ukrývají 124 bytových jednotek.

Pod stylovým bytovým dílem se podepsalo hned několik významných architektů, jež dodali novostavbám zcela unikátní a neotřelou podobu. Uzavřená oblast navazující na předchozí moderní zástavbu. Alfarezidence se pyšní třemi oblastmi – veřejná, polo-veřejná a soukromá.

Objevte kouzlo bytových jednotek

Dostatečný počet bytů je doplněn o předzahrádky, balkony a terasy. Nadčasová architektura se z vnější části prolíná také do té vnitřní, kde lze zmínit vysoký standard vybavení a značkové doplňky.

Zde je několik technických parametrů projektu alfarezidence.

  • Dispoziční členění bytů 2+kk až 4+kk
  • Velikosti bytových jednotek od 46 m2 do 120 m2
  • Opomenuto samozřejmě nebylo ani na poklidné okolí domů, kde se nachází spousta zeleně a odpočinkových míst.

Lokalita na Praze 3 – Žižkov

Jde o místo, odkud se velice snadno dostanete do samotného centra metropole, přesto jste chráněni od přemíry turistů a městského ruchu. Příjemným zpestřením je například park Židovské pece, kde lze relaxovat i sportovat.

Z pohledu občanské vybavenosti jde o naprosto dokonalé situování. Kromě blízkých obchodů zde vznikne nové nákupní centrum a nebude chybět ani multikino. Těšit se lze mimochodem na další stanici metra D.

V pěší dostupnosti se nachází školy, školky, lékaři, městské památky, ale také kultura, zábava a sport. Zkrátka vše, nač si jenom vzpomenete a co zpříjemní vaše rezidenční žití. Developerský projekt alfarezidence je v tomto ohledu sázkou na jistotu. Byt si můžete vybrat i na detailu projektu alfarezidence.

Doporučujeme: novostavby Prahadeveloperské projekty Prahamezonetový byt Prahapůdní byty Prahabyt s terasou Prahaloftový byt Praha - byty bez realitky - byt s předzahrádkou Praha - pronájem bytu praha

Copyright © 2024

Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328.

0.006 sec