Hagibor

Bydlení Jinočany rádi poznáte

Obydlí obklopené zelení je určitě snem každého z vás. Možnost vlastnit nemovitost na místě, které je na dosah hlavní metropoli a zároveň mít vše potřebné k dispozici v samotné obci. Tím dokonalým a vámi vyhledávaným působištěm může být obec Jinočany, respektive developerský projekt Bydlení Jinočany. Ten se skládá ze dvou souběžných částí - rodinných domů a bytového komplexu.

Nové domy Jinočany

Jednu polovinu developerského projektu tvoří šestnáct rodinných domů, které se pyšní dispozicemi 4+kk a 5+kk. Ideální varianta pro početné rodiny, které touží po vlastní zahrádce, terase, garáži a maximálním vnitřním prostoru až 163m2.

Pokud k tomu připočtete ještě unikátní a novodobou architekturu, sedlovou střechu, kompletní ploty, včetně těch dřevěných, jež se nachází před domem směrem do ulice, je Bydlení Jinočany ideální volbou. Dokonalé a komfortní místo pro strávení zbytku života.

Na své si však přijdou i tací, jež dávají přednost spíše bytovým jednotkám.

Bytový dům Jinočany

Vybírat můžete z dvaceti bytů, které mají dispozice 1+kk až 3+kk. Jde o příjemné a útulné prostory, které se vyjímají podlahovou plochou od 36m2 s předzahrádkami, ve vrchních patrech naopak s terasami. Ostatní byty jsou vybaveny balkony.

Bydlení Jinočany samozřejmě myslí i na podzemní garážová stání nebo sklepní kóje. Kolem domu je navíc spousta příjemného prostoru pro relaxaci nebo čas trávený s dětmi.

Okolí Jinočan si zamilujete

Svůj volný čas nemusíte trávit pouze na svém pozemku, ale také na fotbalovém hřišti nebo se vydáte na některou z blízkých cyklostezek. Moderní a nové domy Jinočany si vás získají vynikající dopravní dostupností do Prahy nebo bohatou občanskou vybaveností. Tu tvoří základní a mateřská škola, lékař, obchod, restaurace nebo penzion. Jednoduše vše, co k životu potřebujete.

Poznejte novodobý způsob bydlení, který ve finále nemusí být ani nákladný. Developerský projekt Bydlení Jinočany je toho důkazem. Více o bydlení v Jinočanech se můžete dočíst na http://www.bytyprodejpraha.cz/projekty/bydleni-jinocany/210

Doporučujeme: novostavby Prahadeveloperské projekty Prahamezonetový byt Prahapůdní byty Prahabyt s terasou Prahaloftový byt Praha - byty bez realitky - byt s předzahrádkou Praha - pronájem bytu praha

Copyright © 2024

Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328.

0.007 sec