Hagibor

Byty Holečkova

Projekt Byty Holečkova v sobě snoubí několik moderních bytových jednotek a komerčních prostor. Díky kombinaci neoklasické architektury a nejmodernějších technologií představuje projekt Byty Holečkova exkluzivní bydlení, které uspokojí i ty náročnější požadavky.
 
 
Samozřejmostí je tak nadstandardní vybavení a součástí některých bytů jsou i balkony či terasy. Všichni zájemci si nyní mohou vybírat celkem z 15 různých bytových jednotek, jejichž dispoziční členění je od menších 2+kk až po větší 4+kk. Ideální bydlení si tedy vyberou jak ti, kteří preferují menší praktické byty o velikosti 44 m2, tak ale i ti, kteří dávají přednost prostorným bytům s velikostí až 105 m2. Pod celou realizací unikátního projektu je podepsána společnost Arch Cube Projekt pod vedením architekta Andrea Palazza
 
Projekt Byty Holečkova se nachází v exkluzivní pražské lokalitě Hřebenky. Tato atraktivní městská část je oblíbená především pro svou bezproblémovou dopravní dostupnost a bohatou občanskou vybavenost. V okolí domu tak nechybí dostatek míst pro aktivně strávený čas na čerstvém vzduchu. Na procházku můžete zajít například do Husových sadů nebo do parku Sacré Coeur. Příznivce kultury potěší blízkost samotného centra metropole, ovšem do kina, divadla nebo muzea můžete zajít i v blízkosti projektu Byty Holečkova. Samozřejmostí jsou také služby v podobě pošty, úřadů, lékařů, restaurací, kaváren a obchodů. V blízkosti se nachází OC Nový Smíchov. V docházkové vzdálenosti pak nechybí tramvajová zastávka U Zvonu a Bertramka, autobusová zastávka Klamovka a nejbližší stanicí metra je zastávka Anděl.
 
Více informací o bydlení v projektu Byty Holečkova najdete na http://www.bytyprodejpraha.cz/projekty/byty-holeckova/314
 

Doporučujeme: novostavby Prahadeveloperské projekty Prahamezonetový byt Prahapůdní byty Prahabyt s terasou Prahaloftový byt Praha - byty bez realitky - byt s předzahrádkou Praha - pronájem bytu praha

Copyright © 2024

Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328.

0.007 sec