Reality idnes

Byty Malý Háj IV

Stávající trend určuje stěhování mladých rodin do okrajových pražských čtvrtí. Rodiny přitahuje blízká dostupnost škol a zájmových kroužků, stejně jako výborná dostupnost veškerých služeb. Najít kvalitní bydlení s komfortním zázemím není jednoduché, ale také nemožné.

Při výběru místa pro bydlení se lze setkat se zcela protichůdnými vlastnostmi. Výborná občanská vybavenost je bohužel vyvážená hlukem z okolní dopravy a většinou starými byty, které nesplňují současné požadavky na bydlení s nízkou energetickou náročností.


Při pečlivém výběru ale zjistíte, že lze nalézt komfortní a prostorné bydlení v nových bytech s nízkými provozními náklady a přitom s blízkou dostupností občanských služeb. Přesně takové bydlení nabízí moderní byty developerského projektu Malý háj IV.

Komfortní a prostorné bydlení

V pořadí již čtvrtá etapa je součástí žádané bytové zástavby Malý háj, která vyniká netradičním architektonickým zpracováním a nabízí celkem 196 bytů.

Malý háj IV představuje jedinečný bytový dům se 70 byty o dispozicích od 1+kk s 27 m2 až po prostorné 4+kk se 120 m2. Každý z bytů je vybaven buď prostornou terasou, balkónem nebo lodžií, které poskytují praktický prostor navíc.

Parkování automobilů umožňují soukromé podzemní garáže a další parkovací místa se nacházejí přímo před domem.

Klidná čtvrť obklopená přírodou

Bytový dům Malý háj IV je situován v klidné části Prahy 9 mezi částmi Štěrboholy a Dolní Měcholupy. Přímo před domem se nachází odpočinková zóna s dětským hřištěm.

Pár minut chůzí jsou vzdálené mateřské a základní školy, obchodní centrum Europark a ordinace lékařů. Dopravní spojení zajišťuje autobusová linka, vzdálená pár desítek metrů od domu s přímou návazností na trasu metra linky A.

Celkově blízké okolí přímo vybízí k aktivně trávenému volnému času a sportování. K procházkám a jízdě na kole oceníte blízkou cyklistickou stezku, která vede k rybníku Slatina.

V Praze je jen málo lokalit s tak vyváženou skladbou pro komfortní život všech věkových kategorií, jakým je právě Malý háj IV.

Doporučujeme: novostavby Prahadeveloperské projekty Prahamezonetový byt Prahapůdní byty Prahabyt s terasou Prahaloftový byt Praha - byty bez realitky - byt s předzahrádkou Praha - pronájem bytu praha

Copyright © 2024

Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328.

0.007 sec