Hagibor

Byty Storeal 

Developerská společnost Storeal představuje jedinečný projekt Startovacích bytů u Prahy. Byty jsou součástí jednoho bytového domu a plynule navazují na jiný projekt společnosti. Novostavba v sobě ukrývá 14 bytových jednotek, které se pyšní vyšším standardem nejen vnitřního vybavení. Byty o dispozici 1+kk a 2+k jsou v nabídce o výměře od 30 m2 až po 68 m2. Díky svému praktickému členění a menší obytné ploše byty ulehčí vstup do samostatného života jednotlivcům a mladým párům. Zároveň budoucí rezidenti jistě ocení, že se nemusí starat o servis spojený s nemovitostí a s jejím okolím. Navíc právě okolí novostavby zaručuje dostatek zeleně a parkovacích míst, které usnadní každodenní starost s parkováním vašeho automobilu.
 
Stejně jako úspěšný developerský projekt Velká zahrada je i tento projekt od společnosti Storeal vystavěn v obci Svémyslice. Ta se nachází pouhé 3 kilometry od Prahy a nabízí svým obyvatelům malebnou krajinu, díky čemuž je míst k trávení volného času ve Svémyslicích opravdu mnoho. I přesto ale obec nabízí také základní občanskou vybavenost. Samozřejmostí je obchod, mateřská školka a místní hospoda. Mnoho dalších služeb a obchodů je poté v nedalekém nákupním centru Černý Most. O bezproblémovou dopravní dostupnost se starají autobusové linky. Cesta na Černý Most trvá 14 minut a na Letňany se dostanete za 20 minut. Automobilem snadno a rychle najedete na dálnice D10 a D11.
 

Doporučujeme: novostavby Prahadeveloperské projekty Prahamezonetový byt Prahapůdní byty Prahabyt s terasou Prahaloftový byt Praha - byty bez realitky - byt s předzahrádkou Praha - pronájem bytu praha

Copyright © 2024

Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328.

0.004 sec