Reality idnes

Čtvrtá etapa Britské čtvrti zahájena

Developerská společnost FINEP zahájila prodej bytů ve čtvrté etapě projektu Britská čtvrť v Praze – Stodůlky. Jedná se o jeden z neúspěšnějších projektů této společnosti. V první a druhé etapě byly jednotlivé byty vyprodány ještě před dokončením a ve třetí etapě zbývá doprodat jen 10 bytů. Zahájení čtvrté etapy je reakcí na velkou poptávku, což je důkazem kvality projektů od společnosti FINEP. Britská čtvrť nabízí k prodeji 137 bytů v různých dispozicích a rozměrech. Byty o dispozicích 1+kk mají rozlohu 37,9 m2 a luxusní byty 4+kk mají rozlohu 119,8 m2. Samozřejmostí je, že každý byt má balkón, lodžii nebo terasu. Parkování je pak zajištěno v garážích, k dispozici jsou však i venkovní parkovací místa. Byty Stodůlky jsou ideálním bydlením pro všechny, kteří chtějí bydlet kvalitně a pohodlně. Dopřejte si tento luxus i Vy. 

Doporučujeme: novostavby Prahadeveloperské projekty Prahamezonetový byt Prahapůdní byty Prahabyt s terasou Prahaloftový byt Praha - byty bez realitky - byt s předzahrádkou Praha - pronájem bytu praha

Copyright © 2024

Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328.

0.007 sec