Reality idnes

Další etapa projektu Prosek Park od FINEP

Developerská společnost Finep představuje další etapu úspěšného projektu Prosek Park IX. Součástí zatím této poslední etapy jsou dva bytové pětipodlažní domy, které nabízí celkem 102 bytových jednotek. První dům jich v sobě ukrývá 45 a druhý 57. V nabídce bytů můžete vybírat o dispozičním členění od 1+kk až po 4+kk, což představuje obytnou plochu od 35 m2 až po 118 m2. Pro maximální spokojenost budoucích rezidentů lze byty variabilně upravovat, díky chytrému řešení samotného prostoru. Navíc k jednotlivým bytům patří také prostory v podobě balkonů, lodžií či teras, které zajistí svým majitelům překrásný výhled na město. Pro pohodlné parkování nezapomněli architekti ani na podzemní garáže a parkoviště před domem. Samozřejmostí obou domů je také moderní výtah.
 
Další etapa developerského projektu Prosek Park IX je situována v městské části Praha 9 v lokalitě Prosek. Ta se řadí mezi nejoblíbenější pražské části díky své perfektní dopravní dostupnosti, výborné občanské vybavenosti a dostatku okolní zeleně. V těsné blízkosti se nachází rozlehlé parky a dětská hřiště, která splňují veškeré bezpečnostní podmínky. Pro aktivní odpočinek nechybí i sportovní centra, aquacentrum či bobová dráha. V okolí jsou také mateřské, základní a střední školy, lékařská zařízení, pošta, úřad, banka, restaurace a obchody. Za nákupy i zábavou můžete vyrazit například do Obchodního centra Letňany a za kulturou do divadla Gong. Do centra Prahy i dalších lokalit se snadno dostanete díky lince metra C stanici Střížkov.
 
Celý projekt si prohlédněte na webu.

Doporučujeme: novostavby Prahadeveloperské projekty Prahamezonetový byt Prahapůdní byty Prahabyt s terasou Prahaloftový byt Praha - byty bez realitky - byt s předzahrádkou Praha - pronájem bytu praha

Copyright © 2024

Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328.

0.006 sec