Reality idnes

Developerské projekty společnosti Living Prague

Společnost Living Prague přináší bezchybné bydlení v Praze a jejím blízkém okolí. V současné době nabízí 11 developerských projektů, ze kterých si vybere opravdu každý. V nabídce najdete cca 1 500 typových domů a přes 1 200 připravených pozemků. Na realizaci všech projektů se podílí architekti, bytoví designéři a mnoho dalších odborníků. O kvalitu vašeho budoucího bydlení je tak skvěle postaráno.

Pokud už dlouho přemýšlíte nad tím, jaký typ bydlení bude pro vás tím pravým, a marně hledáte vhodnou lokalitu, pak se nechte inspirovat všemi projekty společnosti Living Prague. Společnost u všech projektů nabízí zdarma projekt i inženýring a záruční dobu 36 měsíců. Výstavba rodinného domu trvá 8 až 12 měsíců.

 

Living - Doubravčice

Projekt Living - Doubravčice nabízí několik typů domů navržených architektonickou kanceláří Archon. Vybírat můžete z jednopodlažních domů, z domů s obytným podkrovím a dalších různých dispozičních členění. Důraz je kladen především na kvalitu a možnost individualizace. Užitná plocha pozemků je od 800 m2 až do 1 800 m2 a samotná obytná plocha domů je od 87 m2 až do 171 m2. Součástí pohodlného bydlení jsou také parkovací stání.

Doubravčice se nachází asi 25 km východně od Prahy. Je to velmi klidná lokalita ideální pro starší páry či rodiny s dětmi. V obci se nachází školka, úřad, překrásná příroda a nedaleko zřícenina hradu Šember. Z Doubravčic se snadno napojíte na dálnici D1 i Pražský okruh. Do 10 km jsou vzdálena větší města jako Říčany, Úvaly nebo Český Brod. Bezproblémovou dopravní dostupnost do měst zajišťují autobusové linky.

Living - Hlubočinka

Součástí projektu Living - Hlubočinka je přesně 50 stavebních parcel, jejichž výměra je od menších 765 m2 až po neuvěřitelných 2 344 m2. Díky nabízeným velmi prostorným pozemkům, mohou budoucí majitelé dostatečně využít svých zahrad. Ať už tak toužíte po velké zahradě pro vaše domácího mazlíčka, po bazénu pro děti nebo pergole pro příjemné posezení s přáteli, vše je na pozemku možné.

Projekt Living - Hlubočinka je situován v obci Sulice – Hlubočinka, která se nachází na východě Prahy. Díky blízkosti hlavního města je postaráno o bezproblémovou dopravní dostupnost automobilem i autobusy. Snadno se z obce dostanete také na hlavní tepny, jako jsou D1, D5 nebo R4, R6 a R7. Lokalita vyniká krásnou přírodou. Procházky do okolních lesů si jistě zamiluje každý.

Living – Tuchoraz

Living – Tuchoraz je projekt, který představuje šest typů rodinných domů. V nabídce najdete menší domy s dispozicí 3+kk a s obytnou plochou 48 m2, ovšem stejně tak si můžete vybrat prostornější rodinné domy s dispozičním členěním 4+1. Ty disponují až 91 m2 obytné plochy. Součástí architektury všech domů je sedlová střecha a některé typy domů můžete volit také s moderním kamenným obkladem.

Obec Tuchoraz, ve které je stejnojmenný projekt realizován, se nachází východně od Prahy. Do naší metropole se z obce dostanete hromadnou dopravou do hodiny, automobilem na Pražský okruh či Štěrboholskou spojku do půl hodinky. Stejně tak rychlé napojení je také na dálnici D1 a D11. Veškerou potřebnou občanskou vybavenost naleznete ve vedlejším městě Český Brod. V samotné obci najdete tvrz Tuchoraz, Mlýnský rybník a krásnou přírodu.

Living – Tuřice

Venkovské prostředí, klid, soukromí a blízkost Prahy, to vše představuje projekt Living – Tuřice. Vybírat můžete z několika typů rodinných domů, jejichž obytná plocha se pohybuje od menších 51 m2 až do 108 m2. Pro vámi zvolený dům si také můžete vybrat z 37 nabízených pozemků. Součástí celého projektu je výborná místní komunikace a připraveny jsou také potřebné přípojky pro kanalizaci a napětí.

Obec Tuřice je překrásným místem, které je situováno mezi Prahou a Mladou Boleslaví. Díky své poloze je z Tuřic perfektní dopravní dostupnost automobilem i autobusem. V samotné obci se nachází úřad, restaurace, obchod a v bezprostřední blízkosti také Seniorské centrum. Pošta a školy se poté nachází ve vedlejší obci Předměřice nad Jizerou, která je vzdálena pouhý 1 km.

Living – Písnice

Projekt Living – Písnice je ideálním místem pro bydlení pro všechny, co touží po práci zažít klid venkova, ovšem na druhou stranu se nechtějí vzdávat pohodlí naší metropole. Projekt nabízí jeden typ rodinných domů o dispozici 5+kk s obytnou plochou 123 m2. Dostatek soukromí a prostoru i pro početnější rodinu je tak zajištěno. Domy disponují také zahradou, garáží a parkovacím stáním.

Living – Písnice je situován ve stejnojmenné pražské lokalitě Písnice. V okolí projektu najdete veškerou potřebnou občanskou vybavenost v podobě lékařského střediska, škol, obchodů, restaurací i kulturních a sportovních center. Nedaleko se nachází Modřanská rokle, jezdecký klub a cyklotrasy. Na nejbližší stanici metra Kačerov se dostanete autobusem z Písnice do 10 minut. Automobilem se na Pražský okruh napojíte do 5 minut a na dálnici D1 dojedete za 7 minut.

 

Prohlédněte si projekt na webu: www.livingprague.cz

Doporučujeme: novostavby Prahadeveloperské projekty Prahamezonetový byt Prahapůdní byty Prahabyt s terasou Prahaloftový byt Praha - byty bez realitky - byt s předzahrádkou Praha - pronájem bytu praha

Copyright © 2024

Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328.

0.006 sec