Reality idnes

Developerský projekt Nad Přehradou IV

Developerský projekt Nad Přehradou od společnosti Finep se řadí k velice úspěšným projektům, a tak není divu, že v pražské lokalitě Hostivař vyroste již jeho čtvrtá etapa. Ta se nachází nejblíže krásného lesoparku, na který je z vyšších pater bytového domu doslova dechberoucí výhled. Projekt Nad Přehradou IV nabízí celkem 48 bytových jednotek různých dispozic. Vybírat můžete z menších 1+kk, jejichž obytná plocha je 29 m2, ale i z prostorných 4+kk, které se pyšní obytnou plochou až 119 m2. Byty disponují lodžiemi, terasami nebo praktickými předzahrádkami. Ty jsou výsadou přízemních bytů. Vysoce kvalitní vybavení jednotlivých bytů a celého domu zajisté ocení i náročnější majitelé. Pro bezpečnost je v domě nainstalován kamerový systém a pro komfort budoucích obyvatel se nezapomnělo ani na pohodlné parkování v podzemních garážích.

Pražská lokalita Hostivař je velmi oblíbeným místem pro bydlení nejen díky překrásné okolní přírodě, ale také díky bezproblémové dopravní dostupnosti a výborné občanské vybavenosti. V lokalitě se nachází školky a školy, obchody, zdravotnická zařízení, sportovní centra a restaurace, to vše v docházkové vzdálenosti. Samozřejmostí jsou také zastávky MHD, ze kterých se do centra samotné metropole dostanete do 30 minut. Na nejbližší stanici Háje metra linky C cesta trvá pouhých 11 minut. Perfektní dopravní dostupnost je i automobilem, kterým se snadno a rychle napojíte na Pražský okruh, Jižní spojku nebo dálnici D1. Pokud však v okolí svého bydliště toužíte po chvilce klidu a odpočinku, pak nemusíte nikam jezdit. Stačí se vydat k Hostivařské přehradě nebo do lesoparku.

Celý projekt si můžete prohlédnout na webu.

Doporučujeme: novostavby Prahadeveloperské projekty Prahamezonetový byt Prahapůdní byty Prahabyt s terasou Prahaloftový byt Praha - byty bez realitky - byt s předzahrádkou Praha - pronájem bytu praha

Copyright © 2024

Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328.

0.006 sec