Hagibor

Rezidence Dock River Watch získala ocenění v prestižní soutěži Best of Realty

Letos proběhl již 17. ročník soutěže „Nejlepší z realit - Best of Realty“. Prestižní soutěže se zúčastnilo 37 projektů. Ty mezi sebou soutěžily v pěti kategoriích, a to v kategorii Hotelové projekty, Obchodní centra, Nová administrativní centra, Průmyslové a skladové areály a Rezidenční projekty. A právě v poslední zmiňované kategorii odborná porota rozhodla, že třetím nejlepším projektem je rezidence Dock River Watch.

Soutěž vznikla roku 1999 s cílem ocenit významné projekty, které jsou úspěšné ať už díky architektům, stavitelům, projektantům, developerům nebo díky realitním agentům. Krom pěti kategorií se uděluje také Cena čtenářů mediálních partnerů a Cena ARTN od Asociace pro rozvoj trhu nemovitostí.

Kategorii Rezidenčních projektů se zúčastnilo 17 uchazečů. Titul si odnesly projekty Rezidence Na Dlouhé, Rezidence Trojské výhledy a Dock River Watch, developerské společnosti Crestyl.

Rezidenční projekt Dock River Watch je velmi úspěšným projektem, který získává ocenění v  nejprestižnějších realitních soutěžích. Komplex domů se vyznačuje svou moderní architekturou v podobě velkých prosklených ploch a přírodních prvků. Rezidenční byty nabízí vše pro komfortní život s velkou dávkou luxusu. Kvalitní vybavení interiérů, balkony, terasy, předzahrádky, centrální recepce s 24hodinovou obsluhu či podzemní garáž s mycím boxem. To vše doplňuje už jen krásná okolní příroda s těsnou blízkostí řeky Vltavy. Dock River Watch není jen obyčejným domovem.

Prohlédněte si projekt na webu developera.

Doporučujeme: novostavby Prahadeveloperské projekty Prahamezonetový byt Prahapůdní byty Prahabyt s terasou Prahaloftový byt Praha - byty bez realitky - byt s předzahrádkou Praha - pronájem bytu praha

Copyright © 2024

Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328.

0.009 sec