Hagibor

Domy Atiss - Komfortní bydlení v dřevostavbě

V posledních letech prochází stavby rodinných domů malou renesancí. Může za to dřevo. Jedinečný přírodní materiál, ze kterého se obydlí stavěly stovky let. Ve Spojených státech amerických jsou dřevostavby zcela běžné. Tuzemský stavební trh si však podmanily teprve před pár lety.  

Zatímco se v roce 2005 postavilo přibližně 380 dřevostaveb, nyní přibude každým rokem více než 1 700 nových montovaných domů. Poptávka po praktických dřevostavbách navíc meziročně sílí o 10 až 15 %. A není se čemu divit. Postavení dřevostavby je rychlé, levné a s použitím moderních technologií ušetříte nemalé finance za vytápění a provozu domu.

Bydlení pro mladé rodiny i seniory

Díky nízkým pořizovacím nákladům se vlastní bydlení stává dostupným téměř pro každého, včetně mladých rodin nebo seniorů, kteří touží po nerušeném bydlení v přírodě s vlastní zahrádkou.

Kompletní nový dům postavený na klíč společností Atiss můžete mít od 860 tisíc korun, což je velmi výhodná cena, která výrazně konkuruje sídlištním bytům.

Navíc praktické dřevostavby poskytují dostatek místa, soukromí a oproti bydlení v bytě nejste rušeni hlučnými sousedy. V porovnání se starými rodinnými domy navíc nová stavba nevyžaduje žádnou náročnou údržbu. Vy si tak můžete v klidu užívat bydlení a příjemných chvil s rodinou.

Moderní i přírodní design

V představě mnohých slovo dřevostavba evokuje klasickou roubenku. Není tomu tak. Dřevostavby od společnosti Atiss mají mnoho druhů podob. Od přírodních srubů se slámovou střechou, přes oblíbené dřevěné bungalovy až po velmi moderně koncipované rodinné domy s nadčasovým designem.

Firma Atiss při projektování a samotné výstavbě domů klade maximální důraz na kvalitu provedení, nízkou energetickou náročnost, propracování detailů a výběr nejlepších stavebních materiálů. Výsledkem jsou kvalitní dřevostavby, které vám po celý život budou přinášet radost z vlastního a nenáročného bydlení.

Už nemusíte dále snít o vlastním bydlení. S kvalitní dřevostavbou se váš sen lehce stane skutečností.

Vyberte si dům na: BytyProdejPraha.cz

Doporučujeme: novostavby Prahadeveloperské projekty Prahamezonetový byt Prahapůdní byty Prahabyt s terasou Prahaloftový byt Praha - byty bez realitky - byt s předzahrádkou Praha - pronájem bytu praha

Copyright © 2024

Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328.

0.007 sec