Hagibor

Domy Cholupice

 
Součástí developerského projektu Domy Cholupice jsou dvě etapy, které celkem přinesou 13 řadových domů. V první etapě jich bude zrealizováno sedm. Domy, jejichž dispoziční členění je 5+kk, se pyšní obytnou plochou 136 m2. Ovšem budoucí majitelé čekají i prostory navíc v podobě zahrad, které jsou v nabídce o velikosti od 250 m2 do 450 m2. Řadové domy od developerské společnosti Euro Development nadchnou svým nadstandardním vybavením a moderním designem. Developer spolupracoval s těmi nejlepšími architekty a bytovými designéry, kteří navrhli čisté linie, bílou fasádu, velká prosklená okna na zahradu či kamenné obklady. Navíc k řadovým domům nechybí ani pohodlné parkování v garáži a samozřejmostí je také použití tepelně izolačních materiálů, které výrazně sníží provozní náklady.
 
Pokud je vaším snem bydlet v Praze a zároveň v obklopení přírody, pak je developerský projekt Domy Cholupice tím pravým. Stejnojmenná obec Cholupice se nachází v městské části Praha 12 v bezprostřední blízkosti Pražského okruhu, díky kterému se snadno napojíte na dálnici D1 a D5. Do centra metropole se jednoduše dostanete do 30 minut městskou hromadnou dopravou. V docházkové vzdálenosti se nachází škola, školka, restaurace, nákupní centru, cyklostezka, bruslařská dráha, letiště, bažantnice i jezdecký oddíl. V obci a jejím okolí si tak na své přijdou jak milovníci sportu a přírody, tak ale i příznivci kultury. Míst, kam vyrazit na aktivní či pasivní odpočinek je v těsné blízkosti developerského projektu nespočet.
 
Celý projekt si prohlédněte na webu

Doporučujeme: novostavby Prahadeveloperské projekty Prahamezonetový byt Prahapůdní byty Prahabyt s terasou Prahaloftový byt Praha - byty bez realitky - byt s předzahrádkou Praha - pronájem bytu praha

Copyright © 2024

Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328.

0.008 sec