Reality idnes

Domy Dolní Jirčany

V obci Dolní Jirčany je vystavěna první etapa projektu Domy Dolní Jirčany a nyní je zahájena výstavba i etapy druhé. Součástí každé etapy je šest rodinných dvojdomů, které nabídnou prostorné moderní bydlení se standardním vybavením vnější i vnitřní části domu. Dispoziční členění je v nabídce od 3+kk až po 5+kk, což představuje obytnou plochu od 83 m2 až do 107 m2. Samozřejmostí každého domu je také praktický prostor navíc, a to ať už pro pohodlné parkování, vytvoření okrasné skalky, postavení dřevěného altánku či vybudování letní terasy. To, zda budete mít na svém pozemku anglický trávník, bazén nebo zimní zahradu, je jen na vašich přáních, představách a prioritách. Projekt Domy Dolní Jirčany vám splní váš sen o dokonalém bydlení. Navíc můžete využít jednu z nabízených forem financování svého nového domu.

Projekt Domy Dolní Jirčany se nachází ve stejnojmenné obci, která leží jihovýchodně od centra Prahy pouhé dva kilometry od Pražského okruhu. Obec přináší svým obyvatelům nejen plnou občanskou vybavenost a perfektní dopravní dostupnost naší metropole, ale i klidné prostředí vhodné pro rodinné bydlení. V obci si přijdou na své jak příznivci aktivního, tak i pasivního odpočinku. Využít můžete krás okolní přírody k procházkám či k běhu. Nedaleko se nachází také Průhonický park a zámek, aquapark nebo Jezdecký klub Rangers. Samozřejmostí je v obci pošta, úřad, školy a obchody. V neposlední řadě nechybí ani autobusové zastávky, ze kterých se dostanete na linku metra trasy C do 30 minut. Automobilem pak cesta do centra hlavního města trvá 20 minut.

Prohlédněte si celý projekt na webu.

Doporučujeme: novostavby Prahadeveloperské projekty Prahamezonetový byt Prahapůdní byty Prahabyt s terasou Prahaloftový byt Praha - byty bez realitky - byt s předzahrádkou Praha - pronájem bytu praha

Copyright © 2024

Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328.

0.006 sec