Hagibor

Domy Přezletice

Developerská společnost Euro Development vystavěla devět rodinných domů v obci Přezletice. Díky ní si mohou zájemci nyní vybírat z několika moderních domů o dispozičním členění 4+kk až 6+kk, což pro pohodlné bydlení představuje obytnou plochu přes 100 m2. Zároveň byl při výstavbě kladen důraz na spojení s přírodou, a tak ke každému domu náleží i prostor navíc v podobě menší zahrady. Ta je ideálním místem pro trávení volného času s rodinou a přáteli. Součástí ceny domů je standardní vybavení, které však lze nejpozději do 30 dnů od podpisu kupní smlouvy vyměnit za nadstandardní prvky.

Obec Přezletice, ve které je developerský projekt Domy Přezletice situován, je součástí okresu Praha – východ. Nachází se severovýchodně od centra Prahy. Obec je ideálním místem pro klidné rodinné bydlení. Blízkost metropole a krásnou přírodu jen tak někde nenajdete. V okolí se lze vydat na rodinné výlety, a to ať už za sportem, kulturou nebo jen do přírody. Nedaleký Brandýs nad Labem je vzdálen pouhých 12 minut cesty a centrum našeho hlavního města necelých 25 minut. V obci nechybí také autobusové zastávky, mateřská škola, obecní úřad, obchody a služby. Další občanskou vybavenost pak najdete ve vedlejších lokalitách. Volný čas v Přezleticích lze trávit v oblíbených spolcích a klubech a samozřejmostí je i pořádání mnoha kulturních a zábavních akcí.

Více informací se dozvíte na našem webu.

Doporučujeme: novostavby Prahadeveloperské projekty Prahamezonetový byt Prahapůdní byty Prahabyt s terasou Prahaloftový byt Praha - byty bez realitky - byt s předzahrádkou Praha - pronájem bytu praha

Copyright © 2024

Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328.

0.005 sec