Reality idnes

Druhá etapa projektu Nad Přehradou II zahájena!

Nad Přehradou IINová etapa úspěšného projektu Nad Přehradou nabídne k prodeji 48 bytů. Autorem tohoto projektu je developerská společnost FINEP, která se specializuje na moderní bydlení v atraktivních pražských lokalitách. Bydlení Nad Přehradou II bude tvořeno jedním 9 podlažním domem s podzemními garážemi. Vybrat si pak můžete z nabídky moderních bytů o dispozicích 1+kk až 5+kk. Prodej bytů byl již zahájen, tak nepropásněte šanci na luxusní bydlení!

Bydlení v atraktivní pražské lokalitě

Projekt Nad Přehradou II se nachází v krásné lokalitě Praha 10 – Hostivař. Jedná se o moderní a dynamickou pražskou část, která nabízí veškerou občanskou vybavenost, výbornou dopravní dostupnost a spektrum veřejných služeb pro každého.

 

Není divu, že tato lokalita patří k jedné z nejvyhledávanějších a nejoblíbenějších částí Prahy.

     

Bydlete podle Vašich představ

Nechte se i vy okouzlit moderním bydlením v krásné lokalitě. Prodej bytů již byla zahájena, tak nepropásněte tuto šanci a pořiďte si byt za velmi zajímavé ceny! Společnost FINEP je zárukou kvality a vaší spokojenosti. Samozřejmostí je i možnost výhodnějšího sjednání doplňkových služeb – pojištění, právní konzultace, internetové připojení a další. Nad Přehradou II, to je moderní koncepce kvalitního bydlení v žádané lokalitě, dostupná opravdu každému!

Více informací o projektu naleznete na jeho stránkách: www.bydleninadprehradou.cz

 

Inspirace z webu: http://www.prahanovebyty.cz/clanky/prodej-novych-bytu-projektu-nad-prehradou-ii-je-jiz-v-plnem-proudu

Doporučujeme: novostavby Prahadeveloperské projekty Prahamezonetový byt Prahapůdní byty Prahabyt s terasou Prahaloftový byt Praha - byty bez realitky - byt s předzahrádkou Praha - pronájem bytu praha

Copyright © 2024

Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328.

0.007 sec