Hagibor

Duhový pokojík

Z původní místnosti pro návštěvy v rodinném domě vznikl velmi zajímavý duhový pokoj pro malou slečnu. Za jeho realizací stojí designérka Blanka Müller.

Do nádherného pokoje plného slunce o celkové rozloze 20 m2, si malá princezna přála umístit především duhu. Ta byla nejen základním požadavkem, ale také se stala červenou nití celého projektu.

Celá realizace měla být především pojata tak, aby pokoj mohl pouze s drobnými obměnami sloužit nejen pro předškolní věk, ale v podstatě i celé dospívání.

V prostorném pokoji pro předškolačku designérka umístila velkou vestavnou zrcadlovou skříň, která pojme veškeré oblečení, hračky a později i školní pomůcky. Díky dostatku místa mohla umístit do prostoru velkou postel s úložným prostorem, na které se pohodlně vyspí i 2 osoby. Pokojíčku pak vévodí na míru dělaná duha, kterou designérka nechala vyrobit ze sololitu.

“Duhu jsem zvolila v “dívčích” barvách. Za duhou jsou pak schované malé poličky a v čelní části osvětlení pro čtení. Největší “vychytávkou” je ale bezesporu barevný LED pásek za duhou, který může měnit barvy nebo blikat. Do prostoru polic jsem pak umístila MP3 přehrávač. V pubertě, až slečnu “dívčí” barvy omrzí, pak může zadní stěnu třeba přemalovat a duhu klidně polepit plakáty oblíbené kapely.”

Spojení barevné duhy a hudby umožňuje nevšední zážitky malé tanečnici, která se zároveň může pozorovat v zrcadle. Spolu s přehozem přes postel a závěsy z téže materiálu působí pokoj jako zalitý sluncem, plný energie a dobré nálady.Malá obyvatelka byla z realizace opravdu nadšená - a právem! Kdo se také může doma pochlubit opravdovou diskotékou?

    

Chcete také domů něco naprosto origiálního? Obraťte se na nás a nechte se překvapit našimi nápady!

 

Doporučujeme: novostavby Prahadeveloperské projekty Prahamezonetový byt Prahapůdní byty Prahabyt s terasou Prahaloftový byt Praha - byty bez realitky - byt s předzahrádkou Praha - pronájem bytu praha

Copyright © 2024

Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328.

0.006 sec