Hagibor

Jak připravit byt či dům na prodej

Rádi byste si pořídili nový byt, ale potřebujete nejdříve prodat nebo pronajmout ten starý za co nejlepší možnou cenu? Tak právě pro Vás je tu služba Home Staging. Možná jste si všimli, že ve změti podobných inzerátů na prodej nemovitosti se čas od času mihne nějaký, který rychle upoutá pozornost a jednoduše řečeno zaujme. O takové nemovitosti má kupující chuť se dozvědět víc. Současně je za takovou nemovitost ochotný akceptovat i vyšší cenu. A to je přesně cílem našich konzultantů Home Stagingu - získat z prodeje či pronájmu nejvyšší možnou částku v co možná nejkratším čase.

Ve stručnosti se jedná o službu, která Vaši nemovitost připraví k pronájmu nebo k prodeji ve velmi krátkém čase a s minimálními finančními náklady. Cílem Home Stagingu je připravit Váš dům či byt pro prezentaci na trhu realit tak, aby zaujal co nejvíce zájemců a jevil se zajímavější než ostatní, často srovnatelné nemovitosti. Abyste prodali nebo pronajali nemovitost co nejvýhodněji, je potřeba zájemce zaujmout a přimět je k akci - tedy k prohlídce. Zde můžete pokračovat ve výčtu všech výhod, které nemovitost skýtá, co všechno se v jejím okolí nabízí a podobně. Navíc pokud budete mít dostatek zájemců, vznikne mezi nimi (pro Vás příjemný) tlak a vše půjde mnohem rychleji. Znáte teorii davu? Ta také hovoří o tom, že lidé se jdou podívat spíše ke stánku, u kterého lidé již jsou, než ke stánku, kde není živá duše…

   

A jak toho tedy docílit?

Každé nemovitosti vdechne duši její majitel. Pokud tedy prezentujete svůj byt na realitním trhu tak, jak ho běžně užíváte, nabízíte tím i svůj styl a v podstatě potenciálním zájemcům o nemovitost tento svůj styl “vnucujete”. Co člověk, to jiný vkus. Není tedy vhodné prezentovat nemovitost spolu s Vaší sbírkou porcelánových sošek nebo vlastnoručně vyšívanými dečkami dekorujícími celý byt či dům. Snadno tak totiž odradíte zájemce, kteří budou mít jednoduše jiný vkus než Vy, byť by jim třeba nemovitost jinak po všech stránkách plně vyhovovala. Abyste tedy měli šanci oslovit co nejširší spektrum zájemců, je nutné nabídnout jim byt v odosobněné formě, tedy ideálně bez všech předmětů, které dotváří Váš vlastní domov. Jako vhodný příklad může posloužit hotelový pokoj nebo vzorový byt. Jednoduchý, čistý styl, vše nablýskané a vhodně vyzdobené.

Nechte si poradit naším konzultantem a prodejte Vaši nemovitost rychleji a za více peněz než ostatní!

Konzultace obvykle trvá 1,5 - 2 hodiny. Během této doby se dozvíte vše podstatné ohledně úpravy právě Vašeho prostoru.

Zkušený konzultant zhodnotí Vaši nemovitost z pohledu potenciálního zájemce a navrhne změny, které budou mít největší efekt pro prodej. Samozřejmě se bude jednat o změny ekonomicky výhodné, které Vás nezruinují, ale zároveň budou prospěšné pro prodej či pronájem.

Nedílnou součástí konzultace je i souhrn tipů a rad, jak postupovat při prohlídkách potenciálních kupujících a jak nejlépe Vaši nemovitost prezentovat.

Následně si můžete navržené změny provést sami, či si objednat přímo konzultanta.

Investice do Home Stagingu se Vám opravdu vyplatí a také rychle vrátí. Nejen že budete mít při vyšší prodejní ceně více zájemců, ze kterých si budete moct vybírat, ale především tím celý proces výrazně urychlíte.

Kontaktujte nás pro bližší informace!

Doporučujeme: novostavby Prahadeveloperské projekty Prahamezonetový byt Prahapůdní byty Prahabyt s terasou Prahaloftový byt Praha - byty bez realitky - byt s předzahrádkou Praha - pronájem bytu praha

Copyright © 2024

Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328.

0.005 sec