Hagibor

Krásné viladomy v Jesenici - ideální místo pro rodinný život

Developerský projekt Vilapark Jesenice patří aktuálně k velice populárním. Je to způsobeno samotnou architektonickou stránkou objektů, včetně vynikajícího situování, jež předkládá značnou občanskou vybavenost a blízkou dostupnost do hlavní metropole.

Vybírat si můžete z osmnácti vilových domů, které jsou obklopeny prostorným pozemkem, v rámci něhož se vám dostane náležitého klidu a soukromí. Moderní vzhled vil koresponduje s přemírou skleněných ploch, díky čemuž je zajištěna maximální prosvětlenost interiéru.

 

Prostorné a kvalitní bydlení

V první řadě budete potěšeni rozlohou, na které se rozprostírají jednotlivé vily. Velikosti pozemků jsou od 701 m2 do 786 m2. Vnitřní parametry bydlení jsou následovné.

  • Tři varianty interiérového vyhotovení
  • Podlahová plocha objektů od 205 m2 do 210 m2
  • Prostorná terasa 9 m2
  • Garáž s dalším venkovním stáním

Propracovanost developerského projektu Vilapark Jesenice se odráží od volby vnitřního vybavení, které je skutečně nadstandardní. Moderní nábytek, značkové spotřebiče a kvalitní interiérové doplňky podpoří váš zájem o pohodlné a komfortní obydlí.

V rámci projektu si lze navíc připlatit za zelenou střechu nebo za solární panely, jež snižují už tak dost malé provozní náklady nízkoenergetických objektů.

Bydlení 7 km od Prahy

Díky tomu, že se obec Jesenice nachází jen 7 km od hlavní metropole, můžete využívat výdobytků tohoto velkoměsta. Mezi ně patří blízký Golf Štiřín, Aquapark Čestlice nebo nákupní centrum Chodov.

I samotná obec toho však může hodně nabídnout.

  • Obchody
  • Restaurace
  • Mateřská a základní škola
  • Pošta a lékárna
  • Sportovní zázemí

Vilapark Jesenice je moderním způsobem bydlení, jemuž zkrátka přijdete na chuť. Spojení vynikající dostupnosti a originálního zděného příbytku udělají své. Využijte této neopakovatelné příležitosti.

Doporučujeme: novostavby Prahadeveloperské projekty Prahamezonetový byt Prahapůdní byty Prahabyt s terasou Prahaloftový byt Praha - byty bez realitky - byt s předzahrádkou Praha - pronájem bytu praha

Copyright © 2024

Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328.

0.007 sec