Reality idnes

Lidice - exkluzivní lokalita nedaleko Prahy

Lidická Alej Pod pojmem „exkluzivní lokalita“ si zájemci o bydlení často představí lukrativní adresu v centru Prahy, případně blízké prominentní oblasti, kde se cena realit šplhá do závratných výšin. V naší nabídce však můžete najít projekt, který má velmi příznivou cenu, stojí jen 9 km od Prahy a nabídne to, co mnoho projektů nemůže – zajistí vám soukromí. O kterém projektu je řeč?

Lidice, malá obec nedaleko Prahy ve Středních Čechách, jsou známy pro svoji jedinečnou atmosféru umocněnou památkovou oblastí, díky které je zakázána jakákoliv další výstavba nových objektů. Výjimkou je jen developerská společnost Doma-Je-Doma, která jako jediná dostala povolení ke stavbě. Aktuálně zahájila výstavbu závěrečné etapy rodinných domků v architekty oceněném projektu Lidická Alej, v překrásné lokalitě, kde máte jistotu krásného výhledu na několik příštích let.

Projekt nabízí 39 nadstandardních rodinných domů s nízkoenergetickým standardem, ze kterých ale zbývá jen posledních 13 k prodeji. Domy jsou k dispozici o velikostech od 114 metrů čtverečních (4+kk) až po 209 metrů čtverečních (5+kk). Vybírat můžete z pěti typů rodinných domů, které jsou vhodné pro menší i větší rodiny. Mnoho nových majitelů také jistě ocení, že ke každému domu patří pozemek o velikosti od 202 metrů čtverečních až po 834 metrů čtverečních. Ceny navíc začínají na 3,9 milionech Kč (vč. DPH, všech poplatků i pozemku), což je více než příznivá cena vzhledem k památkovému charakteru obce.

Výborná občanská vybavenost v blízkosti projektu Lidická Alej je dalším pozitivem. Samozřejmostí je mateřská škola, pošta, policejní stanice, obchod s potravinami, ale i kulturní a obchodní centrum. Posedět na jídlo můžete v místní restauraci nebo cukrárně. Chvilky v přírodě lze trávit v Růžovém sadu, kde uvidíte nejbohatší sbírku růží. Kromě sadu Lidice nabízí i 400 metrů dlouhou lipovou alej, nebo krásný přírodní park. Celá obec je pečlivě udržovaná dle místních vyhlášek, na což jsou obyvatelé patřičně hrdí a dávají to najevo pečlivou údržbou svých domků i zahrad.

Díky skvělé dopravní dostupnosti jsou Lidice tím pravým místem pro váš domov. Praha je vzdálená necelých 9 kilometrů a okresní město Kladno pouhé 3 kilometry. Do obou měst navíc jezdí pravidelná hromadná doprava. Do Prahy například jezdí každých 20 minut autobus na nejbližší stanici metra A.

Lidická Alej byla za svou ohleduplnost, jakou byla začleněna do nejbližšího okolí oceněna 1. Místem v soutěži Realitní projekt roku 2011. Nedávno byl zahájen prodej posledních domů, které mohou být v obci postaveny. Neváhejte a přijďte si domy v Lidicích prohlédnout.

Projekt si můžete prohlédnout i na našem webu: http://www.bytyprodejpraha.cz/projekty/lidicka-alej/155

Doporučujeme: novostavby Prahadeveloperské projekty Prahamezonetový byt Prahapůdní byty Prahabyt s terasou Prahaloftový byt Praha - byty bez realitky - byt s předzahrádkou Praha - pronájem bytu praha

Copyright © 2024

Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328.

0.007 sec