Hagibor

Ložnice v duchu přírody

Velký pokoj, který původně sloužil jako dětský pokoj, přenechali rodiče své dospívající ratolesti, a sami se přesunuli do menšího. S přechodem do menší místnosti pak bylo třeba se uskrovnit s místem a ložnici orientovanou na západ nově zařídit.

Rodina má velmi kladný vztah k přírodě a tedy i ložnice měla být vyvedena v přírodních, uklidňujících barvách. Měla se stát především místem odpočinku po náročném dni.

Jelikož do ložnice není vhodné umisťovat velkého množství nábytku, navrhla designérka Blanka Müller vestavnou skříň s co největším úložným prostorem. Tato skříň pojme nejen veškeré šatstvo rodičů, ale i další sadu peřin, ložního prádla a jiných potřebných, byť neskladných věcí v domácnosti.

Z důvodů zachování vzdušného interiéru, je skříň vyvedena v bílé barvě, a prostor opticky zvětšuje velkoplošné zrcadlo umístěné ve dveřích skříně.

 

 

Ložnici vévodí přírodní tóny a přírodní materiály.

„Nepřehlédnutelná, byť velmi decentní tapeta, byla původně plánována pouze na jednu stěnu. Investorům se ale tak zalíbila, že jsme ji nakonec použili na všechny stěny,“ prozrazuje designérka.

Masivní buková postel ze specializovaného spánkového studia, upravovaná do nadstandartního rozměru 200x200cm, je doplněna nábytkem z dílny truhláře - poličkou, komodou a nočními stolky ve stejném designu. „Do poličky jsme nechali zafrézovat LED pásek, který se ovládá pouhým dotykem kdekoliv na povrchu pásku a je nepřekonatelný na čtení.“ Nočnímu stolku pak z jedné strany vévodí krásná květina, z druhé potom sysalové koule.

Měkoučký koberec je barevně sladěn se závěsy a běhounem přes postel. Pečlivě vybraný závěs a běhoun svou strukturou připomínají kúru stromu, závěsy pak interiér výborně zastíní. Jako třešinka na dortu tentokrát zapůsobilo stropní svítidlo ve tvaru mráčku.

„Na svítidlo do interiéru v tomto originálním provedení bylo sice třeba 2 měsíce čekat a také si trochu víc připlatit, ale usínat a probouzet se s pohledem na mráček nakonec investoři velmi ocenili,“ dodává designérka Blanka Müller.

 

A co vy? Také byste rádi zrealizovali své sny o bydlení? Neváhejte a obraťte se na nás!

 

Doporučujeme: novostavby Prahadeveloperské projekty Prahamezonetový byt Prahapůdní byty Prahabyt s terasou Prahaloftový byt Praha - byty bez realitky - byt s předzahrádkou Praha - pronájem bytu praha

Copyright © 2024

Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328.

0.006 sec