Reality idnes

Moderní revitalizace DOB Centra v Dobřichovicích

V Dobřichovicích díky revitalizaci centra vzniká unikátní projekt, který v sobě snoubí ideální místo pro bydlení, relaxaci a setkávání. Obyvatelé zrekonstruovaného areálu budou moci využívat wellness služeb, místní obchody, restaurace a nejrůznější sportovní zařízení. V okresu Praha – západ tak vzniká jedinečný komplex, který pro mnohé bude představovat samotný svět ve světě.

Jedinečný komplex 9 bloků

Součástí areálu DOB Centrum je rekonstrukce stávajících budov a vybudování nových stavebs bytovými jednotkami. Celý komplex je rozdělen do devíti bloků, z nichž každý plní jinou funkci.

Tři bloky jsou určeny pro pohodlné a moderní bydlení v bytových domech, kde jsou přízemní byty určeny pro seniory. Ovšem díky praktickému uzpůsobení dispozic a vybavení bytů je možné přízemní bytové jednotky využít také ke spolubydlení. V obytných objektech nechybí ani podzemní parkování a budoucí rezidenti jistě ocení i polouzavřené dvory, předzahrádky a dostatek míst v podobě kočárkáren a sklepů.

Součástí jednoho z bloků v areálu jsou hotelové apartmány a komerční prostory. Další zas plní funkci rehabilitačního centra. V objektu se tak nachází bazén s fitness a saunou či rehabilitační místnosti s tělocvičnou. Jiné bloky v sobě ukrývají restaurační a hotelové služby. V DOB Centru je tak možné se krátkodobě ubytovat také v hotelu.

Jeden z bloků v areálu je předurčen pro společenská setkávání a pro komerční využití. Chybět tak nebudou ani prodejní galerie, kancelářské prostory a na své si přijdou i milovníci vína. V areálu se bude nacházet vinotéka. Aktivní sportovci zas jistě ocení tenisové kurty s umělým povrchem.

Bydlení u Prahy v krásné přírodě

DOB Centrum je moderním komplexním místem vhodným pro spokojený a plnohodnotný život. Navíc je situován v atraktivní části Praha – západ ve městě Dobřichovice. Samotné centrum metropole je tak vzdáleno pouhých 22 kilometrů.

Zcela bezproblémovou dopravní dostupnost zajišťuje vlakové spojení. Ve špičce vlak do hlavního města jezdí každých 15 minut a mimo špičku v intervalech 30 až 60 minut. Do okolí se jednoduše dopravíte také autobusovými linkami nebo osobním automobilem.

Dokonalé prostředí tvoří dostatek zeleně, proto ať už preferujete aktivní či pasivní odpočinek, na své si jistě přijdete v nedalekých lesích, v Českém krasu nebo na Karlštejně. Také protékající řeka Berounka je velkým lákadlem Dobřichovic a samozřejmostí je i dostatečná občanská vybavenost v podobě škol, služeb a obchodů.

Nabídku bydlení najdete na http://www.bytyprodejpraha.cz/projekty/rezidence-dobrichovice/311

Doporučujeme: novostavby Prahadeveloperské projekty Prahamezonetový byt Prahapůdní byty Prahabyt s terasou Prahaloftový byt Praha - byty bez realitky - byt s předzahrádkou Praha - pronájem bytu praha

Copyright © 2024

Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328.

0.498 sec