Hagibor

Nová etapa EcoCity Malešice II

Stále více potenciálních rezidentů se přiklání k bydlení v přírodě, která je nezbytnou součástí našich životů. Místo plné relaxace, odpočinku a harmonie. Toho však lze dosáhnout také v hlavní metropoli, konkrétně v rámci developerského projektu Ecocity II.

Zajímavá a dokonale situovaná výstavba druhé etapy, jež pozvolným způsobem navazuje na svoji první fázi. Tři bytové komplexy zasazené mezi les a Malešický park toho mají z bytového pohledu skutečně mnohé, co nabídnout.

Volte ekologický způsob bydlení

Projekt Ecocity II lze charakterizovat jako ekonomicky dostupné a provozně nenákladné obydlí, které čítá 66 bytových jednotek.

  • Dispoziční členění bytů 2+kk až 4+kk
  • Velikosti podlahových ploch od 48 m2 do 119 m2
  • Lodžie a předzahrádky
  • Podzemní garážové stání

Bytový luxus, který je doprovázen především využitím spousty ekologických stavebních materiálů. Právě ty se starají o to, že vaše náklady na vytápění budou šestkrát menší, než je obvyklé.

Připočtete-li si k tomu ještě rekuperaci tepla nebo systém řízeného větrání, máte jistotu dokonalého životního prostředí. Velká prosvětlenost pokojů a jejich systematické uspořádání je pouze třešničkou na pomyslném dortu.

Neochuzujte se o výdobytky velkoměsta

Kromě unikátního ztvárnění samotných staveb se můžete těšit i na jejich dokonalé situování. Tím tíženým místem je Praha 10 – Malešice, kde se nachází onen populární a velký Malešický park. Jeho prostor je protnut bohatým zázemím pro děti, ale také dospělé.

Pohybovým aktivitám se nemusíte věnovat jenom v přírodě, ale i mimo ni. Důkazem toho jsou tato zařízení.

  • Sportovní areál Hector
  • Plavecký bazén Olšanka
  • Sportovní areál Třebešín
  • Wellness hotel Step

To je pouze malá ochutnávka toho, co máte na dosah ruky. Počítat samozřejmě můžete s řadou vzdělávacích zařízení, bank, poštou, lékařským zázemím nebo restauracemi a místními supermarkety. Chybět vám nebude ani velké nákupní centrum Flora.

Developerský projekt Ecocity II je zkrátka bytovým klenotem, do něhož se skutečně vyplatí investovat.

Doporučujeme: novostavby Prahadeveloperské projekty Prahamezonetový byt Prahapůdní byty Prahabyt s terasou Prahaloftový byt Praha - byty bez realitky - byt s předzahrádkou Praha - pronájem bytu praha

Copyright © 2024

Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328.

0.006 sec