Hagibor

Objevte kouzlo Rezidence Oktagon

Developerský projekt Rezidence Oktagon je stal předností Pražského Braníku. Stylově zrekonstruovaný činžovní dům, jenž se pyšní velice osobitou a zajímavou architekturou, která mimochodem navazuje na domy pod Vyšehradem.

Projekt, jež velký zájem rezidentů nabývá především díky svému technickému zpracování a širokému okolí. Moderní bydlení v architektonicky propracované nemovitosti totiž nabízí spoustu věcí.

Trojtrakt s prosvětlenými místnostmi

Základem všeho je již samotný půdorys rohového domu, který je opravdu famózní. K lepšímu a ucelenějším bydlení však přispívá i přilehlá zahrada, jež je zárukou dostatečného soukromí a klidu. Prostor kolem domu lze kromě jiného využít k trvalému parkování. Přesunete-li se do vnitřních míst tohoto objektu, zjistíte, že vám bude nabídnuto následující:

  • Jednopokojové, dvoupokojové a třípokojové bytové jednotky
  • Velikosti bytů od 37m2
  • Spousta světla v místnostech

Díky specifické stavbě činžovního domu máte záruku, že některé byty disponují velice prosvětlenými pokoji, jež se pozitivně podepíší na vašem každodenním žití. Větší byty jsou navíc vybaveny šatnami a dalším úložným prostorem, včetně dvou umyvadel v koupelně. Nechybí ani spojení vany a sprchového koutu.

Občanská vybavenost kolem domu

Potěšeni ostatně budete také všestranným zázemím, které se vám nabízí v okolí bytového domu. Narazíte na velkou spoustu supermarketů, restaurací nebo zábavních zařízení. Chybět vám však nebude ani kultura v podobě Divadla Duncan nebo Branického divadla.

Starost s malými dětmi vám určitě vyřeší mateřské nebo základní školy.

Sport, zeleň a relaxace

Branické skály v blízkosti domu jsou jako stvořené pro cyklistiku, rodinné procházky a příjemnou relaxaci. Nechybí ani pestrá možnost jiných pohybových aktivit, mezi něž patří golf, tenis, squash, aerobik a ostatní. Rezidence Oktagon se tak stává developerským projektem, který vás učaruje jak svoji architektonickou stránkou, tak nabídkou dalších životních potřeb, jež jsou v podstatě nezbytné.

Pořiďte si cenově výhodné byty, jejichž nákupem se postaráte o velice zajímavou investici. Bydlení, s nímž budete maximálně spokojeni.

Více informací můžete najít na www.bytyprodejpraha.cz/projekty/rezidence-oktagon/207 nebo na webu projektu www.oktagonrezidence.cz.

Doporučujeme: novostavby Prahadeveloperské projekty Prahamezonetový byt Prahapůdní byty Prahabyt s terasou Prahaloftový byt Praha - byty bez realitky - byt s předzahrádkou Praha - pronájem bytu praha

Copyright © 2024

Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328.

0.005 sec