Reality idnes

Panorama Kyje VIII

Pod taktovku developerské společnosti Ekospol vyrůstá již osmá etapa úspěšného projektu Panorama Kyje VIII. Stejně jako předešlé etapy i tato splňuje veškeré podmínky pro moderní bydlení. Dva čtyř až pětipodlažní domy nabízí celkem 91 bytových jednotek různých dispozic. Užitná plocha bytů tak začíná na 31 m2 a končí až na 119 m2, což představuje dispoziční členění bytů od praktických 1+kk až po prostorné 5+kk. Díky chytrému architektonickému řešení disponuje většina bytů krásnými střešními terasami. Ovšem ani přízemní bytové jednotky nejsou ochuzeny o prostor navíc, a tak jejich součástí jsou příjemné předzahrádky. Stejně elegantně vyřešila společnost Ekospol i mnohdy problémové parkování. Navržena jsou podzemní garážová stání, kde nechybí potřebné garážové boxy, a pro návštěvy je připraveno pohodlné parkování před domy.

Developerský projekt Panorama Kyje je pojmenován podle pražské lokality Kyje, ve které je vystavěn. Městský obvod Praha 9, jehož jsou Kyje součástí, nabízí vše pro pohodlný život. Samozřejmostí je výborná občanská vybavenost, krásná okolní příroda a bezproblémová dostupnost do všech koutů naší metropole. V lokalitě se nachází úřady, školy, lékařská zařízení, sportovní centra, parky, dětská hřiště, restaurace i obchody. Nedaleko developerského projektu je také situováno obchodní centrum Černý most, kde nechybí mnoho dalších obchodů, restaurací a samozřejmostí je multikino. Na nejbližší stanici metra linky B se dostanete do 10 minut příjemnou procházkou nebo do 5 minut autobusovou linkou ze zastávky Lipnická. 

Projekt Panorama Kyje VIII si můžete prohlédnout zde.

Doporučujeme: novostavby Prahadeveloperské projekty Prahamezonetový byt Prahapůdní byty Prahabyt s terasou Prahaloftový byt Praha - byty bez realitky - byt s předzahrádkou Praha - pronájem bytu praha

Copyright © 2024

Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328.

0.006 sec