Reality idnes

Oblíbený projekt Panorama Kyje vstupuje do sedmé etapy

Praha 9 – Kyje je z bytového hlediska vyhledávanou lokalitou, čehož je důkazem slavný a několik let úspěšný developerský projekt Panorama Kyje. Ten se v aktuální době nachází již ve své sedmé etapě, jež přináší 96 bytových jednotek a řadu dalších vymožeností.

  • Dispozice 1+kk až 5+kk
  • Velikosti podlahových ploch od 30 m2 do 119 m2

Moderní a do značné míry navazující architektura předchozích fází je dotažena do posledního detailu. Vhodně zvolené stavební materiály, nápaditě řešené interiéry a osobité zpracování společných prostor.

Panorama Kyje VII s řadou vymožeností

Nákup libovolně velikého bytu je výhodnou investicí a přináší sebou spoustu kladů, jež souvisí se spokojeným obydlím. Jsou to předzahrádky, balkony a terasy, které vám nabízí zajímavý výhled po okolí.

Chybět samozřejmě nesmí ani vysoký standard vnitřního vybavení, který je navrhován s maximální pečlivostí, ať už jde o interiérové dveře nebo podlahové krytiny.

Sedmá etapa projektu Panorama Kyje VII je žádanou i díky svému celkovému situování, které je plnohodnotně zajištěno z pohledu dopravní dostupnosti, občanské vybavenosti i předkládané zeleně.

Nakupování a relaxace na Praze 9

Rozhlédnete-li se kolem svého potenciálního obydlí, narazíte na řadu všestranného a pestrého zázemí.

  • Mateřská a základní škola
  • Nákupní centrum Černý Most
  • Lékařské služby a veterinář
  • Restaurace, bary a sportovní spolky

Pohybovým aktivitám se lze mimochodem věnovat nejenom ve vnitřních prostorách, ale i venku. K odpočinkovým a vyhledávaným místům patří například Kyjský rybník, Bažantnice nebo Hloubětínský park.

Aby byla představa o dokonalém bydlení skutečně kompletní, je třeba zmínit, že z lokality Praha 9 – Kyje se lze do centra Prahy dopravit během 15 minut metrem. Cestování automobilem vám naopak usnadní Pražský okruh.

Byty od Ekospol

Vsaďte na novodobého a profesionálního developera, který byl schopen prodat za jediný měsíc až 250 bytových jednotek. Volte bydlení, jež je spojeno s vysokou kvalitou zpracování a nízkou cenou.

Doporučujeme: novostavby Prahadeveloperské projekty Prahamezonetový byt Prahapůdní byty Prahabyt s terasou Prahaloftový byt Praha - byty bez realitky - byt s předzahrádkou Praha - pronájem bytu praha

Copyright © 2024

Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328.

0.007 sec