Hagibor

Poznejte developerský projekt 4BLOK

Radost z bydlení je tím, co očekává každý rezident od své nové bytové jednotky. Pokud k tomu připočtete ještě trochu ekologie, netradiční design a moderní trendy, vyjde vám developerský projekt 4BLOK.

Monumentální stavební dílo o čtyřech budovách a jednom zeleném vnitrobloku, jež se nachází na Praze 10 – Vršovice. V lokalitě, která přispívá k lepšímu a všestrannějšímu žití v tomto unikátním bytovém komplexu.

Zdravé bydlení pro každého

Vybírat lze z 210 bytových jednotek, které mají z pohledu výsledného prostoru mnohé co nabídnout. Je to dispoziční členění 1+kk až 5+kk, k němuž si můžete přičíst ještě podzemní garážové stání, recepci, předzahrádky s úložnými kójemi, balkony nebo terasy.

Kouzlo projektu 4BLOK však spočívá v jeho samotném zpracování, jež koresponduje se skandinávskými styly. Těšit se můžete na rekuperaci vzduchu, tepelná čerpadla, speciální zavlažovací systém vnitrobloku a mnohé další. Zelení překypující objekty, které mohou mít až čtyři typy vnitřních standardů, v závislosti na volbě klienta.

K běžnému vybavení bytové jednotky patří kupříkladu:

  • Bezpečnostní protipožární dveře
  • Dřevěné parkety
  • Euro okna
  • Příprava na klimatizace

 

Bohaté okolí kolem domů

Vršovice prochází v poslední době značnou modernizací, která přislibuje nové chodníky, zelené aleje, komerční objekty nebo pruhy pro cyklisty a přechody. Můžete se proto těšit na příjemné zázemí jak pro dospělé, tak pro děti.

Jmenovat lze kupříkladu nákupní centrum Eden, supermarket s nepřetržitým provozem, restaurace, kavárny, Fakultní nemocnice Královské Vinohrady, mateřská a základní škola včetně té střední nebo řadu různých sportovišť a kulturních zařízení.

Nastěhujte se do domů, které mají duši a nabídnou vám zdravé bydlení včetně prvotřídní dopravní dostupnosti, jež je realizována jak autobusy, tak tramvajemi. Nastěhujte se do projektu 4blok.

Doporučujeme: novostavby Prahadeveloperské projekty Prahamezonetový byt Prahapůdní byty Prahabyt s terasou Prahaloftový byt Praha - byty bez realitky - byt s předzahrádkou Praha - pronájem bytu praha

Copyright © 2024

Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328.

0.006 sec