Hagibor

Developerský projekt Domy Cholupice

Developerský projekt Rodinné domy a pozemky Cholupice nabízí v rámci II. etapy několik posledních volných lukrativních pozemků na jihu Prahy a v rámci III. etapy 18 rodinných domů, jejichž dispoziční členění je 5+kk. Obytná plocha domů je od 132,9 m2 až po 151,8 m2. K domům náleží zahrada a garáž. Finální dostavba rodinných domů v Cholupicích je plánovaná na červen roku 2016. Pokud však toužíte po bydlení na jihu metropole, ovšem v hlavě již máte plán svého vysněného domu, pak zvolte v rámci II. etapy developerského projektu koupi pozemku. Stavební parcely jsou nabízeny již s kompletním zasíťováním, tedy jak s přípojkou plynu a elektřiny, tak i s kanalizační a vodovodní přípojkou. Samozřejmostí je také kvalitní vybudování chodníků, příjezdové cesty a okolní komunikace. Na úspěšném projektu se podílí developerská společnost Moravská stavební – INVEST a.s.

Domov by měl být tam, kde si můžeme v klidu bez starostí odpočinout od ruchu velkoměsta. Ovšem zároveň mít výhody metropole stále na dosah ruky. V tomto směru je lokalita Cholupice tím pravým místem pro bydlení. Díky těsné blízkosti Pražského okruhu a pravidelným autobusovým linkám je z pražské části zajištěna perfektní dopravní dostupnost. Samotné Cholupice a blízké okolí disponuje výbornou občanskou vybaveností v podobě školek, škol, lékařského zařízení, pošty, restaurace, nákupního centra, celé řady obchodů, cyklostezky a bruslařské dráhy. Na své si zde přijdou jak příznivci městského života, kultury a dobrého jídla, tak i milovníci sportu, přírody a aktivních procházek.

Prohlédněte si celý projekt na našem webu.

Doporučujeme: novostavby Prahadeveloperské projekty Prahamezonetový byt Prahapůdní byty Prahabyt s terasou Prahaloftový byt Praha - byty bez realitky - byt s předzahrádkou Praha - pronájem bytu praha

Copyright © 2024

Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328.

0.007 sec