Hagibor

Residence Výhledová

Developerský projekt Residence Výhledová patří k unikátním stavebním dílům svého druhu. Jde o moderní výstavbu, která je doslova protnuta novodobými technologiemi, jež řadí tyto tři solitérní objekty na zcela jinou a daleko vyšší úroveň.

Nabízeno je 15 bytových jednotek o dispozicích 2+kk až 4+kk a o velikosti od 68,68 m2 do 120 m2. K tomu si však připočtěte ještě další nadstandardní plochy, které zpříjemní váš život a zajistí vám vynikající panoramatický výhled.

  • Zimní zahrady o velikosti až 20,39 m2
  • Terasy o rozměrech až 48,05 m2
  • Sklepní koje

Residence Výhledová

Moderní vybavení bytové jednotky

Již samotný návrh vnitřního interiéru hovoří sám za sebe. Aplikovány jsou značkové a luxusní doplňky, včetně těch, ze kterých si můžete vybírat. Dominantou bude také whirpool vana, vlastní sauna a biokrb.

Užívat si můžete i výhod systému Smart Home, s pomocí něhož a mobilního telefonu lze ovládat klimatizace, žaluzie, topení, alarm a řadu dalších věcí.

Ekologické bydlení se vším všudy

Developerský projekt Rezidence Výhledová je zárukou minimálních provozních nákladů, o což se do značné míry starají i použité ekologické materiály výstavby. Trojskla, izolace a další prvky, jež pozitivně zpříjemní vaše celoživotní bydlení.

 

Developerský projekt Residence Výhledová patří k moderním a technologicky vyspělým typům bydlení, jež přináší i znamenité okolí jednotlivých objektů.

Díky tomu, že se všechny tři solitérní vily nachází ve svahu nad vltavským údolím, máte záruku překrásného výhledu na Vltavu, ale také panorama Prahy a Vyšehrad. K tomu všemu se bude ve vaší blízkosti nacházet oblíbené místo Dívčí hrady, popřípadě Dalejské a Prokopské údolí, které můžete využívat k neomezené relaxaci.

Snadná cesta do centra a zpět

Blízká tramvajová zastávka je zárukou toho, že se velice rychle dopravíte kamkoliv po Praze. Například do samotného centra to trvá jen 15 minut a na Smíchovské nádraží asi 5 minut. Stejně tak dlouho pojedete i vlastním vozem na Jižní spojku.

Jak sami asi správně tušíte, v případě Residence Výhledová dochází ke spojení poklidného místa plného zeleně s bohatou občanskou vybaveností, kterou máte na dosah.

Nákupy, zábava a další služby

Stačí se dopravit jen kousek od domu a své potřeby můžete uspokojit například v nákupním centru Nový Smíchov. Tím to však dozajista nekončí.

  • Školy a školky
  • Restaurace a bary
  • Sportovní areály
  • Kulturní a zábavní zařízení

Residence Výhledová je místem, které si zamilujete do posledního detailu.

Doporučujeme: novostavby Prahadeveloperské projekty Prahamezonetový byt Prahapůdní byty Prahabyt s terasou Prahaloftový byt Praha - byty bez realitky - byt s předzahrádkou Praha - pronájem bytu praha

Copyright © 2024

Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328.

0.006 sec