Reality idnes

Developerské projekty společnosti Living Prague

Developerská společnost Living Prague přináší moderní bydlení v lukrativních lokalitách v Praze a jejím okolí. Více jak 1 200 připravených pozemků se nachází v místech, kde plná občanská vybavenost je samozřejmostí a kde výborná dopravní dostupnost hraje prim. K tomu navíc v okolí všech developerských projektů společnosti Living Prague najdete doslova dechberou přírodu s celou řadou krás České republiky.
 
Nabízené pozemky od společnosti jsou vždy kompletně zasíťované. Pro výstavbu typových domů, jichž je v nabídce kolem 1 500, developer spolupracuje jen s těmi nejlepšími architekty, bytovými designéry a s mnoha dalšími odborníky. Ať už tak hledáte vhodný pozemek, dům či stavbu tzv. „na klíč“, developerská společnost Living Prague vám pomůže najít nové vysněné a finančně dostupné bydlení.
 

Living Prague - Krásný svět Beroun

 
Projekt Krásný svět Beroun svůj název nezískal jen náhodou. Developerský projekt je situován v překrásném prostředí golfového resortu. Moderní design bytového domu je tvořen ze železobetonové konstrukce s cihlovými vyzdívkami. Bytové jednotky jsou v nabídce bez finálního provedení, díky čemuž si mohou budoucí majitelé byt zařídit dle svých představ. Využít však lze služeb bytového architekta.
 
Součástí projektu je špičková vybavenost v podobě 18ti jamkového golfového hřiště, Fitness a Wellness centra, restaurace TIFANNYS a v budoucnu i v podobě tenisových kurtů a dětského hřiště. To vše mohou budoucí rezidenti využívat za zvýhodněných podmínek. Projekt je situován v okolí přírody. Samotné město Beroun nabízí veškerou občanskou vybavenost potřebnou pro komfortní život. Samozřejmostí jsou školky, školy, úřad, pošta, banky, obchody, restaurace a celá řada dalších zařízení.
 

Living Prague – Babice

 
Developerský projekt Living – Babice nabízí 15 stavebních pozemků. Parcely jsou připraveny k výstavbě. Kompletní zasíťování je samozřejmostí. Přivedena je jak přípojka elektřiny, vody a plynu, tak i kanalizace. Velikost jednotlivých pozemků je v nabídce od 714 m2 až po 1 077 m2. Rodinné domy pro stavbu lze vybírat z několika navržených typů o dispozicích od 3+kk až po 5+1.
 
Obec Babice se nachází pouhých 7 kilometrů od pražských Říčan. Součástí obce je dostačující občanská vybavenost v podobě školky, restaurace, obchodu, úřadu, tenisových kurtů, fotbalového hřiště, bazénu a cyklostezek či turistických tras. Na procházku do přírody se lze vydat k Babickému lesu nebo k Voděradské bučině. Bezproblémovou dopravní dostupnost z obce zajišťují autobusové linky, díky kterým se do Říčan dostanete za 10 minut a na nejbližší stanici metra Háje za 30 minut
 

Living Prague – Postřižín

Projekt Living – Postřižín představuje zástavbu nových domů. Nabídka různého typu bydlení je opravdu bohatá. Vybírat lze ze 6 solitérních rodinných domů, z 21 nízkopodlažních řadových bungalovů a z 31 dvoupodlažních a z 10 třípodlažních řadových domů. Všechny typy domů jsou prodávány tzv. „na klíč“, proto budoucí majitele nečeká žádné zdlouhavé rozhodování o vnitřním vybavení domů. Ovšem v případě jakýchkoliv přání lze interiér upravit s pomocí služeb projektanta, architekta a designéra k vašim představám.

 
Obec Postřižín se nachází v těsné blízkosti dálnice D8, díky níž je z obce výborná dopravní dostupnost. Developerský projekt společnosti Living Prague se však nachází ve velmi klidné části obce, která je obklopena krásnou přírodou. V obci nechybí úřad, knihovna, restaurace, obchod a několik autobusových zastávek. Cesta do Prahy hromadnou dopravou trvá 30 minut, do nedalekých Kralup nad Vltavou cca 15 minut.

Living Prague - Stará Boleslav

Developerský projekt Living – Stará Boleslav nabízí stavební parcely, které jsou kompletně zasíťované. Samozřejmostí je tak přípojka vody, elektriky, kanalizace i plynu. Na pozemcích je možné postavit některý z nabízených typových domů, jež jsou v nabídce o dispozicích 4+kk a 5+kk. Cenově dostupné nízkopodlažní domy disponují obytnou plochou od 83 m2 do 120 m2. Doba výstavby je v rozmezí od 7 do 12 měsíců.
 
Projekt je situován v obci Stará Boleslav. Ta je součástí města Brandýs nad Labem. V samotné obci se nachází školky, školy, úřady, pošta, knihovna, lékařská zařízení, sportovní centra, restaurace, kavárny, bankomaty a obchody. Okolí se pyšní překrásnou oblastí polabské nížiny, celou řadou cyklostezek a přírodními koupališti. Na vysoké úrovni je také dopravní dostupnost, a to díky autobusovému spojení PID. 

Living Prague - Praha 4 - Újezd

Developerský projekt Living – Újezd v sobě snoubí komfort, luxus a přírodu. Prostorné rodinné domy jsou umístěny na pozemcích bývalých zámeckých zahrad. Vybírat lze z dispozičního členění domů od 4+kk až po 5+1, což představuje obytnou plochu od 78 m2 až do 111 m2. Standardy vnitřního vybavení domu splňují veškeré požadavky pro moderní život v naší metropoli.
 
Obec Újezd je součástí Prahy. V okolí obce se nachází Milíčovský les a rybníky, Koníčkův Mlýn, Černý rybník či dendrologická zahrada. Obec disponuje bezproblémovou dopravní dostupností, díky pravidelným autobusovým linkám. Na nejbližší stanici metra Opatov se dostanete za 9 minut. Díky blízkosti dálnice D1 se snadno a rychle dostanete automobilem do všech lokalit Prahy i okolních měst.
 
Prohlédněte si všechny projekty developera Living Prague na webu.

Doporučujeme: novostavby Prahadeveloperské projekty Prahamezonetový byt Prahapůdní byty Prahabyt s terasou Prahaloftový byt Praha - byty bez realitky - byt s předzahrádkou Praha - pronájem bytu praha

Copyright © 2024

Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328.

0.007 sec