Hagibor

Living Prague

Developerská společnost Living Prague díky svým dlouholetým zkušenostem nabízí dokonalé bydlení v podobě dobře dostupných stavebních pozemků a moderních typových domů. Ty splňují vše pro komfort budoucích majitelů. 
Více jak 1 200 pozemků se nachází v Praze a jejím okolí. Lokalita je velmi důležitá pro bezproblémový život, a tak developerská společnost nabízí opravdu jen ty s výbornou dopravní dostupností a s alespoň základní občanskou vybaveností. Navíc dbá na souznění s přírodou a překrásné okolí. Nabízené pozemky jsou kompletně zasíťované a připravené ke stavbě rodinných domů. Ty lze vybírat z cca 1 500 typových domů, které splňují požadavky stavebního zákona. Ovšem ani při stavbě domů se neopomíná na potřeby a přání budoucích majitelů.
 

Living Prague - Škvorec

Krásné prostředí pro stavbu rodinného domu nabízí developerský projekt Škvorec. Pozemky v ulicích Na Vyhlídce a Nad Pivovarem jsou kompletně připravené ke stavbě. Přivedena je přípojka elektriky, plynu, vody a kanalizace. Kolaudace inženýrských sítí dává jasně najevo, že stavba může začít. Vybírat lze ze šesti typových domů s dispozicí 4+kk. Obytnou plochu domy nabízí od 83 m2 až do 110 m2. Pro pohodlí budoucích obyvatel je ke všem stavebním parcelám přiveden nový chodník, asfaltová cesta a nechybí ani veřejné osvětlení.
Škvorec je velmi oblíbené město pro rodinný život. Dostačující občanská vybavenost jde ruku v ruce s překrásným okolím. Ve městě nechybí školy, pošta, úřad, lékařská zařízení, obchod a restaurace. Do přírody a za historií se lze vydat procházkou k pískovcové barokní soše sv. Donáta nebo na starý a nový zámek Škvorec. Bezproblémovou dopravní dostupnost zajišťuje autobusová linka. Nejbližší stanice metra linky B Černý Most je vzdálena 18 km, město Říčany 8 km a Úvaly pouhé 3 km.
 

Living Prague - Červený Újezd

Postavit si dům je velká životní událost. Proto developerský projekt Červený Újezd nabízí stavební pozemky vhodné pro moderní a komfortní život. Parcely o výměře 800 m2 dokonale navazují na původní zástavbu a jsou situované na kraji obce. Na rovinatých pozemcích je možné postavit rodinný dům menší až střední velikosti. Vybírat lze ze sedmi typových domů o dispozičním řešení od 3+kk až po 5+kk, což představuje obytnou plochu domů od 69 m2 až po 121 m2. Pozemky jsou zkolaudované a pravidelného tvaru, a tak krom rodinného domu vybízí ke stavbě pergoly, zahradního domku a bazénu.
Obec Červený Újezd se nachází západně od Prahy. Metropole je vzdálena pouhých 15 minut cesty autem a 20 minut hromadnou dopravou. Obec svým obyvatelům nabízí úřad, mateřskou školu, obchod a autobusové zastávky. Základní občanskou vybavenost doplňují vedlejší Hostivice a nedaleké hlavní město. V obci se nachází hrad Červený Újezd, Skanzen, botanická zahrada, Muzeum videoherních automatů a Františkánský klášter Hájek. 
 

Living Prague – Jeneč

Developerský projekt Jeneč nabízí stavební parcely vhodné pro početné rodiny i seniorské páry. V nabídce totiž nechybí jak menší pozemky s rozlohou 591 m2, tak ale i velké rozlehlé s 1 136 m2. Z typových domů tak můžete vybírat od útulnějších bungalovů s obytnou plochou 69 m2 až po prostorné domy se 118 m2. Pozemky jsou zkolaudované a připravené ke stavbě. Zahrnují přívod kanalizace, plynu, elektriky a vod.  Nechybí ani vybudování příjezdové cesty a chodníků.
Obec Jeneč je ideálním místem pro bydlení pro všechny, kteří touží po klidném životě, avšak blízkosti naší metropole se nechtějí vzdát. Jeneč se nachází západně asi 10 minut cesty automobilem od Prahy. Díky tomu, že obec spadá do pražské integrované dopravy, je spojení s metropolí zcela bezproblémové. V samotné obci však nechybí základní občanská vybavenost, jako je školka, škola, pošta, úřad, lékař a obchod. Nedaleko se nachází také rozlehlý areál Garden park. Ten je dokonalým místem pro aktivní i pasivní odpočinek.
 

Living Prague – Cholupice

Najít po všech stránkách dokonalý stavební pozemek pro váš rodinný dům není nic lehkého. Developerský projekt Cholupice však takové parcely nabízí. Vybírat můžete z rovinatých pozemků pravidelného obdélníkového tvaru. Díky různorodé velikosti pozemků si jistě ten pravý pro své bydlení najde každý. V nabídce jsou pozemky s rozlohou od 649 m2 až po 1 099 m2. V rámci projektu nechybí ani možnost výběru ze 4 typů rodinných domů o dispozicích od 4+kk až po 6+kk. Obytná plocha až 199 m2 tak představuje ideální bydlení i pro početné a dvougenerační rodiny
Lokalita Cholupice je součástí městské části Praha 12. Lokalita je klidným místem s perfektní dostupností všech výhod velkoměsta. Díky blízkosti Pražského okruhu automobilem dojedete během pár minut například na dálnici D1, D5 a letiště Václava Havla. Díky MHD se snadno dostanete na metro Kačerov a Smíchovské nádraží. V Cholupicích se nachází školka, škola a krásná okolní příroda
 

Living Prague - Hrnčíře – Vestec

Kompletně zkolaudované pozemky v atraktivní lokalitě nabízí developerský projekt Hrnčíře – Vestec. Parcely zahrnují kanalizaci, vodovod, plynovod a elektrorozvody. Samozřejmostí jsou také vybudované příjezdové komunikace, chodníky a nechybí ani veřejné osvětlení. Široká nabídka pozemků různých velikostí uspokojí jistě každého. Vybírat lze jak z menších rozloh od 629 m2, tak i z větších 1 154 m2. Na pozemku je možné postavit jeden z deseti typových rodinných domů. Ty jsou v nabídce o dispozicích od 4+kk až po 6+kk, což představuje obytnou plochu až 199 m2.
Obce Hrnčíře a Vestec jsou velmi žádané díky své perfektní dostupnosti a vzdálenosti od Prahy. Na dálnici D1 se automobilem dostanete do 5 minut a na nejbližší stanici metra Opatov se autobusovou linkou dostanete do 7 minut. V okolí projektu se nachází škola i školka, což ocení především rodiny s dětmi. Dále v obcích nechybí základní občanská vybavenost v podobě pošty, úřadu, obchodů a restaurace.
 

Living Prague - Popovice – Jevany

Toužíte po bydlení v okolí Velkých Popovic a Jevan? Tak právě mezi těmito atraktivními obcemi developerská společnost Living Prague nabízí pozemky za přijatelné ceny. Krásné okolí, perfektní dopravní dostupnost, výborná občanská vybavenost, zkolaudované pozemky, kvalitní materiál a stavba, to vše můžete mít pro komfortní život i vy. Stačí si vybrat pozemek dle vašich představ a jeden z typových domů. 
Stavba na klíč obsahuje veškeré služby týkající se stavebního povolení, kompletního zasíťování, stavby a finálních úprav. Dle vašich přání a představ můžete bydlet díky pozemkům Popovice – Jevany i vy.
 

Living Prague - Dolní Lomnice – Kunice

Stavební pozemky na překrásném místě s dechberoucím výhledem na Posázaví nabízí projekt Dolní Lomnice – Kunice. Pozemky v mírném svahu zajišťují opravdu dokonalý výhled a perfektní dostupnost přírody. V nabídce jsou pozemky od 1 011 m2 až po 2 667 m2, proto ať už sníte po menším přízemním domě a rozlehlé zahradě, nebo dvougeneračním bydlení, bazénu a altánu, všechny vaše sny se mohou na pozemcích od Living Prague stát skutečností. Pozemky jsou kompletně zasíťované. Vybírat můžete také z šesti moderních typových domů s obytnou plochou až 220 m2, které splňují požadavky stavebního zákona a územního plánu obce.
Obec Dolní Lomnice se nachází pouhých 15 minut cesty autem od Prahy. Do naší metropole se však z obce snadno dostanete také hromadnou dopravou. Veškerá potřebná občanská vybavenost nechybí v nedalekých Velkých Popovicích a Mirošovicích. Dolní Lomnice nabízí svým obyvatelům především kouzelnou přírodu plnou překrásných míst vhodných k aktivnímu i pasivnímu odpočinku
 

Living Prague - Čestlice

Projekt Čestlice je jedním z dalších úspěšných developerských projektů společnosti Living Prague. Projekt nabízí stavební pozemky, které nenásilně navazují na původní zástavbu. Vybírat lze z parcel o rozloze 907 m2 až 950 m2. Pozemky jsou kompletně zasíťované a připravené ke stavbě jednoho z šesti typových domů. Ty jsou v nabídce o dispozicích od 4+kk až po 5+1. Obytná plocha domů je od 130 m2 až po prostorných 181 m2. I přestože domy splňují požadavky stavebního zákona a územního plánu obce, vynikají svou moderní architekturou.
Obec Čestlice je velmi oblíbená díky dokonalé dopravní dostupnosti. Obec se nachází v těsné blízkosti dálnice D1, a tak cesta do Prahy či jiných koutů České republiky je zcela bezproblémová. V samotné obci však nechybí plnohodnotná občanská vybavenost v podobě úřadu, pošty, škol, celé řady restaurací a obchodů. V Čestlicích se dále nachází aquapark Aquapalace Praha a v těsné blízkosti i dendrologická zahrada. 
 
Tyto i další projekty najdete na webu Living Prague.

Doporučujeme: novostavby Prahadeveloperské projekty Prahamezonetový byt Prahapůdní byty Prahabyt s terasou Prahaloftový byt Praha - byty bez realitky - byt s předzahrádkou Praha - pronájem bytu praha

Copyright © 2024

Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328.

2.723 sec