Hagibor

Projekty Living Prague ve Vysokém Újezdě

Společnost Living Prague několik svých projektů situuje v lukrativní obci Vysoký Újezd. Lokalita je oblíbená především pro svou blízkost naší metropole. Z obce se dostanete do 15 minut na nejbližší stanici pražského metra. Stejně tak za pár minut jste na Pražském okruhu nebo dálnici D5. Ve Vysokém Újezdě najdete poštu, úřad, mateřskou a základní školu, zámek Vysoký újezd, obchody, Albatross Golf Resort a nedaleko se nachází také oblíbený výletní cíl Český kras. V samotném okolí projektu však nechybí park pro aktivní i pasivní odpočinek.

Na realizaci projektů od společnosti Living Prague pracuje mnoho odborníků, a tak je kvalita, moderní zpracování i netradiční design samozřejmostí. Z nabízených projektů si jistě vybere každý.

Living - Na Turyni I a Na Turyni II

Projekt Living – Na Turynidvě etapy a představuje moderní bydlení v klidné lokalitě. Pokud toužíte po odpočinku od ruchu velkoměsta a každodenního shonu, pak rodinné domy různého dispozičního členění, jež jsou součástí projektu, jsou pro vás tím pravým. Vybírat můžete z menších obytných ploch do 100 m2, ale i z velkých nad 100 m2. V nabídce jsou domy jak jednopodlažní, tak dvoupodlažní. Z různých architektonických stylů si jistě vyberete i vy.

Living – Pod Ovčínem III a Pod Ovčínem IV

Další z projektů Living Prague je úspěšný developerský projekt Pod Ovčínem, jehož třetí a čtvrtá etapa nabízí rodinné domy pro všechny. Ať už hledáte menší dům pro klidné stáří se zahradou pro vnoučata nebo velký dům pro početnou rodinu, to vše je možné. Vybírat můžete v třetí etapě ze tří typů domů, jejichž obytná plocha je od 94 m2 až do 116 m2. Ve čtvrté etapě zbývá už posledních 10 stavebních parcel, které jsou přímo stvořené pro klasický typ dvoupodlažního rodinného domu s obytnou plochou 135 m2.

Living – Za Hospodou

Také projekt Za Hospodou je situován v oblíbené lokalitě Velký Újezd. Součástí tohoto projektu jsou dva typy rodinných domů, jejichž dispoziční členění je buď 5+1, nebo 5+kk. Celková obytná plocha domů je 114 m2 a 120 m2. Samozřejmostí je tak dostatek místa a soukromí pro všechny členy rodiny. Domy jsou dvoupodlažní a navíc také disponují velkou zahradou.

Living – Višňovka

Projekt Living – Višňovka nabízí moderně a velmi luxusně zpracované návrhy rodinných domů. Pokud vám architektura není lhostejná, pak jsou nabízené rodinné domy pro vás tím pravým. Vybírat můžete z dispozičně členěných domů 4+kk a 5+kk. Obytná plocha se pak pohybuje od 112 m2 až do 181 m2. Netradiční design a ploché střechy si jistě zamilujete na první pohled.

Více informací o developerovi i dalších projektech naleznete na webu.

Doporučujeme: novostavby Prahadeveloperské projekty Prahamezonetový byt Prahapůdní byty Prahabyt s terasou Prahaloftový byt Praha - byty bez realitky - byt s předzahrádkou Praha - pronájem bytu praha

Copyright © 2024

Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328.

0.005 sec