Hagibor

Rezidence Aurum představuje bydlení na „dobré adrese“

Toužíte po bydlení v lukrativní lokalitě s okouzlujícím výhledem na Prahu a v překrásné zástavbě z dvacátých až třicátých let minulého století? Pak vězte, že tím pravým místem pro bydlení je Rezidence Aurum v ulici Na Pláni.

Výhled na Radlické údolí a kopec Mravenčák

Rezidence Aurum je situována uprostřed činžovních vil nejen z dvacátých a třicátých let, ale v blízkosti se nachází také menší bytový dům ze sedmdesátých let minulého století. Udržovanost stávající zástavby svědčí o tom, že rezidence představuje bydlení na „dobré adrese“, neboť lokalita Malvazinky patří opravdu k těm nejvyhledávanějším pražským místům pro život.

V nabídce rezidence je celkem 23 bytů o dispozici od menších 1+kk až po velké 4+kk. Pro dostatek prostoru jsou součástí bytových jednotek také sklepy a praktické lodžie či balkony. Díky velkým proskleným stěnám si budoucí rezidenti budou moci vychutnat neodolatelný výhled přes Radlické údolí až na zalesněný kopec Mravenčák, a to z jakéhokoli podlaží.

Krom moderních prvků, které přidávají rezidenci na originalitě, je však myšleno také na pohodlí. Ať už budete chtít rychle vaše auto zaparkovat před domem nebo bezpečně v podzemní garáži, vše je možné.

Vše potřebné na dosah ruky

Děti, sportovci či milovníci přírody i nákupů si přijdou v okolí Rezidence Aurum na své. Lokalita Malvazinky se totiž nachází v oblíbené městské části Praha 5, kde o veškerou potřebnou vybavenost rozhodně není nouze.

Samozřejmostí jsou školy a školky, sportovní centra, plavecký bazén, zdravotnická zařízení, či přesněji Nemocnice Malvazinky. Na dobré jídlo a pití můžete zajít do místních restaurací a kaváren a nechybí ani menší obchody a velká nákupní centra, jako je OC Anděl či OC Nový Smíchov. Do přírody můžete zajít v Malvazinkách do parku Santoška nebo na kopec Paví vrch.

Pokud byste v okolí přeci jen něco postrádali, pak lze snadno využít jednu z autobusových či tramvajových linek, které vás zavezou na linku metra B. Automobilem se pak z metropole dostanete jednoduše a rychle přes Pražský okruh nebo výpadovkou na Plzeň.

Prohlédněte si celý projek na webu.

Doporučujeme: novostavby Prahadeveloperské projekty Prahamezonetový byt Prahapůdní byty Prahabyt s terasou Prahaloftový byt Praha - byty bez realitky - byt s předzahrádkou Praha - pronájem bytu praha

Copyright © 2024

Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328.

0.004 sec