Reality idnes

Rezidence Bělohorská přináší moderní způsob bydlení

Lidé doslova prahnou po unikátním, osobitém a vhodně situovaném bydlení, natož, pokud jde o hlavní metropoli. Upřednostňujete-li nadčasovou architekturu, kvalitu vnitřního vybavení a propracovanost každého detailu, je vám plně otevřen developerský projekt s názvem Rezidence Bělohorská.

Kreativní stavební dílo od známé společnost Central Group, jež si dala záležet na vynikajícím provázání poklidného prostředí a výdobytků velkoměsta.

Parametry projektu

Rezidence Bělohorská je tvořena pouze jedním bytovým komplexem s omezeným počtem bytů, což je do značné míry předzvěstí patřičného klidu a soukromí.

  • 35 bytových jednotek
  • Dispozice 1+kk až 4+kk
  • Ateliéry a komerční prostory v přízemí

Unikátní designové prvky můžete očekávat nejenom v exteriéru, ale také v interiéru, jehož dominantou je samotné vyhotovení. Luxusní výbava týkající se jak stavebních konstrukcí, tak běžného standartu bytu.

K tomu si navíc připočtěte ještě praktické balkony a vzdušné terasy nabízející dostatečný venkovní prostor.

Výjimečná lokalita plná zábavy a občanské vybavenosti

Kromě zeleně u domu, je to například park Ladronka nebo Obora Hvězda, kde se lze oddávat příjemné relaxaci v přírodě. Výjimkou nejsou ani sportovní aktivity, k nimž vám dopomohou místní zařízení.

Projekt Rezidence Bělohorská je situován tak, že v jeho blízkosti naleznete tramvajovou i autobusovou zastávku a na stanici metra A – Hradčanská to máte pouhých 15 minut.

Lokalita Praha 6Břevnov vás neokrade o žádné vymoženosti hlavního města, jako je mateřská, základní a střední škola, obchody, restaurace a kulturní zázemí, včetně lékařských služeb.

Pořiďte si nadstandardní bydlení ověnčené patřičným nadstandardem. Nastěhujte se do objektu, jehož situování a celkové zpracování si jednoduše zamilujete.

Doporučujeme: novostavby Prahadeveloperské projekty Prahamezonetový byt Prahapůdní byty Prahabyt s terasou Prahaloftový byt Praha - byty bez realitky - byt s předzahrádkou Praha - pronájem bytu praha

Copyright © 2024

Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328.

0.006 sec