Hagibor

Rezidence Podolské schody

Pod taktovkou developerské společnosti Crestyl a architektů ze studia Chmelař vzniká luxusní rezidenční projekt na Praze 4 – Podolí. Dokončení stavby je plánováno na konec roku 2015 a již teď je jasné, že se bude jednat o moderní bydlení ideální pro ty, co od života chtějí více než standard.

Součástí developerského projektu Podolské schody jsou dva bytové domy, které nabízí celkem 22 bytů o velikosti od 75 m2 do 180 m2. Žádné malé stísněné bytové jednotky tedy rozhodně od rezidence Podolské schody nečekejte. Na druhou stranu i přes větší užitnou plochu je v bytech zachováno dostatek soukromí a útulnosti.

Výhled na Vltavu a okolí z pohodlí domova

Architekti si dali za cíl na hony se vzdálit koncepci panelákového sídliště. Už právě proto je projekt tvořen pouze dvěma bytovými domy, které vynikají jak svou rozsáhlou podlahovou plochou, tak ale i nadstandardním vybavením.

I milovníci designu a všeho krásného si přijdou v rezidenčních bytech Podolské schody na své. Díky jedinečnému spojení kontrastů dosáhli architekti dokonalé esteticky vyvážené harmonie. Zároveň však nezapomněli ani na praktičnost a pohodlí.

Samozřejmostí je 34 parkovacích míst, která jsou k dispozici obyvatelům domů. Zdlouhavé hledaní volného parkoviště se tak stane již minulostí.

Okolí jako stvořené pro aktivní i pasivní odpočinek

Krom luxusního bydlení nabízí mnohé i okolí developerského projektu. Na kole můžete vyrazit na blízkou cyklostezku, na in-linech zas na bruslařskou dráhu a odpočívat lze na pláži ve Žlutých lázních.

K dispozici jsou také tenisové kurty, dětská hřiště nebo park ideální pro posezení, procházky a rodinné pikniky. O víkendech se zas můžete vydat na nedaleký Vyšehrad, který je přímo stvořený pro pravidelné cíle výletů.

V okolí najdete veškerou potřebnou občanskou vybavenost, jako jsou školky, školy, obchody, úřady či restaurace a kavárny vhodné pro venkovní i vnitřní posezení.

Do centra a okolí se z rezidence dostanete tramvají, autobusem nebo metrem. Dopravní dostupnost z Prahy 4 – Podolí je bezproblémová také automobilem, kdy se jednoduše napojíte na ulici 5. května.

Doporučujeme: novostavby Prahadeveloperské projekty Prahamezonetový byt Prahapůdní byty Prahabyt s terasou Prahaloftový byt Praha - byty bez realitky - byt s předzahrádkou Praha - pronájem bytu praha

Copyright © 2024

Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328.

0.007 sec