Reality idnes

Říčany - Bydlení v alejích

Sháníte-li kvalitní a moderní obydlí v podobě bytové jednotky nebo mezonetu, zaměřte se na developerský projekt Bydlení v alejích, který je ztělesněním nadstandardu a všestranné vybavenosti. Tři bytové objekty a tři viladomy jsou zhmotněním unikátní architektury.

 

Šest třípodlažních budov dokáže uspokojit každého náročného rezidenta. Od svobodného člověka, až po početnou rodinu s dětmi. Záleží pouze na tom, co chcete. Vybírat je totiž z čeho.

  • 47 bytových jednotek
  • 8 mezonetových bytů
  • 4 studia

Moderní standard vybavení

Základem jakékoliv volby bude bytový prostor o velikosti 30 m2 až 173 m2, k němuž náleží buď balkony, nebo terasy. Tím však Bydlení v alejích dozajista nekončí. Pořídit si můžete také podzemní nebo venkovní garážové stání, popřípadě sklepní kóje.

Díky vhodné volbě stavebních materiálů je dosaženo energetického standardu C, což jistě potěší vaši peněženku při placení účtů za elektřinu nebo topení.

Očekávat ale můžete i zajímavé bytové prvky, které započínají značkovou sanitární technikou a končí dýhovanými interiérovými dveřmi. Jednoduše luxus, na který si velice brzy zvyknete.

Prostředí kolem domu

Rozhlédnete-li se kolem developerského projektu Bydlení v alejích, určitě si povšimnete dostatečného množství zeleně, která koresponduje také s dvěma dětskými hřišti.

O pohodlné životní zázemí se stará mateřská a základní škola, včetně kvalitního gymnázia. Děti i dospělí mohou využívat místních sportovních zařízení nebo s chutí navštíví kulturní centrum Na Fialce. Chybět vám ostatně nebude ani nakupování, restaurace a řada dalších služeb.

Za 20 minut v centru Prahy

Nové Říčany jsou navíc lokalitou, z níž je to jen kousek do strategických oblastí hlavní metropole. Například do centra se dopravíte v průběhu dvaceti minut. K pohodlnému cestování lze využívat místní autobusovou nebo vlakovou dopravu. Meze se jistě nekladou.

Okuste moderní a nadčasové Bydlení v alejích, které si vás získá ve všech ohledech. Dopřejte si kvalitní a bezpečné bytové prostředí, jehož podobě nelze cokoliv vytknout.

Doporučujeme: novostavby Prahadeveloperské projekty Prahamezonetový byt Prahapůdní byty Prahabyt s terasou Prahaloftový byt Praha - byty bez realitky - byt s předzahrádkou Praha - pronájem bytu praha

Copyright © 2024

Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328.

0.007 sec