Hagibor

Špičkové bydlení – projekt Kejřův Park

Sháníte propracované bydlení, potažmo bytové jednotky, které by byly ideálně situovány a disponovaly vším nutným? Patříte mezi milovníky přírodních prostředí, poklidných lokalit a vysokého nadstandardu, jež je vykoupen velice jedinečnými pořizovacími sumami? Potom dejte na moderní a perfektní projekt Kejřův Park, jež je zrealizován v místě Praha 9 – Hloubětín.

Luxusní stavby, jež jsou navrženy profesionálními návrháři a vybudovány zkušenou a odbornou stavební společností. Volit totiž můžete z několika velikostně rozdílných bytových jednotek, které jsou umístěny v pěti luxusních a designově hodně unikátních budovách. Každý z nabízených bytů se pyšní buď zahrádkou či velikým balkónem, jehož prostory jistě velice prakticky využijete. Těšit se v podstatě lze na bezpečná dětská hřiště, luxusní minigolf nebo vlastní pláž a nepřetržitou ostrahu bytových komplexů.

Prvotřídní nové byty Praha 9 jsou proto vzhledově precizním celkem, jenž Vám zajistí všechno nutné pro pohodlné žití. Výjimečné je především ono jedinečné, útulné a překrásné prostředí, ve kterém může být rodinné ubytování situováno. Zajímavostí je bezpochyby obrovský rybník a okolní stromy. Působiště, které Vás v podstatě vyvlékne ze samotného velkého města.

Bát se však nemusíte libovolné vzdálenosti, jež by V8s dělila od okolního světa a obchodního centra města Praha, kam se s pomocí situování lze dopravit během hodně krátkého okamžiku. Můžete tak propojit luxusní a útulné bydlení, s efektivním společenským životem v těsné blízkosti. Neotálejte proto s rozjímáním a vyberte si jeden z mnoha prezentovaných bytů. Prožívejte rodinný život v úchvatné přírodě a stejně tak mějte na dosah paže všechny pracovní, pohybové a zábavní aktivity. Navštivte projekt Kejřův Park a nebudete věřit svým očím.

Napsali o nás: http://www.novostavby-praha-4.eu/prakticke-bydleni-projekt-kejruv-park

Doporučujeme: novostavby Prahadeveloperské projekty Prahamezonetový byt Prahapůdní byty Prahabyt s terasou Prahaloftový byt Praha - byty bez realitky - byt s předzahrádkou Praha - pronájem bytu praha

Copyright © 2024

Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328.

0.006 sec