Reality idnes

Spustili jsme největší web s novostavbami v Praze

Na internetových stránkách PrahaNovostavby.cz jsme spustili nový realitní portál, který je co do nabídky největším realitním serverem s novostavbami v Praze a blízkém okolí. Momentálně zde najdete více než 1500 nabídek. Pokud sháníte novostavbu, pozemek nebo byt, je tento web určen přímo pro vás.
 
 
Nově vzniklý realitní portál si zakládá především na různorodé a bohaté nabídce. Můžete si zde vybrat z více než sedmdesátky realitních projektů všech cenových kategorií od více než padesáti developerů, přičemž se nemusíte obávat, že se jedná pouze o katalog - na Prahanovostavby.cz je vždy kompletní nabídka všech nemovitostí z projektu a díky každodenní aktualizaci jsou informace vždy čerstvé a kompletní.
 
Kromě široké nabídky novostaveb je pro návštěvníky portálu k dispozici profesionální zákaznický servis, který má za úkol být nápomocný všem, kteří nemají čas každý den procházet nabídky nemovitostí. Naši operátoři vám dokáží poradit s výběrem nemovitosti nebo najdou bydlení přesně podle vašich požadavků. Stačí zadat parametry nemovitosti a operátor bude hledat za vás. Navíc je tato služba zdarma. Největší důraz je zde kladen na individuální přístup a spokojenost každého klienta.
 
Další z výhod, které najdete na PrahaNovostavby.cz je absence veškerých skrytých poplatků a provizí. Všechny ceny uvedené na portálu jsou konečné a totožné s nabídkou developera, nemusíte se tak bát dalších výdajů navíc.
 
Realitní portál PrahaNovostavby.cz je koncipován tak, aby byl uživatelsky jednoduchý a přehledný. Návštěvník se tak nemusí obávat složitého vyhledávání ani nepřehledné nabídky. Najde zde skutečně širokou nabídku nemovitostí a vstřícný přístup. Hledáte-li nemovitost, tak právě tento web je ta správná volba.
 

Doporučujeme: novostavby Prahadeveloperské projekty Prahamezonetový byt Prahapůdní byty Prahabyt s terasou Prahaloftový byt Praha - byty bez realitky - byt s předzahrádkou Praha - pronájem bytu praha

Copyright © 2024

Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328.

0.006 sec