Hagibor

Veletržní inspirace pro dům i byt na PVA Letňany

Třetí březnový týden patří všem, kteří hledají nové bydlení, rekonstruují, zařizují a rádi se inspirují. Ve dnech 17. 3. až 20. 3. 2016 se uskuteční v Pražském veletržním areálu Letňany rovnou tři veletrhy s tématikou bydlení, nábytku a designu. 
 
Těšit se můžete konkrétně na veletrh nábytku a bytového designu FOR FURNITURE, veletrh bydlení, renovací a stavby FOR HABITAT a veletrh Bydlení, nové projekty. Ani v jednom případě se nejedná o žádnou novinku. Všechny tři zmiňované veletrhy se budou v Praze konat již po několikáté. Společně tvoří svou komplexností největší akci v oblasti bydlení.

Mezinárodní veletrh nábytku a bytového designu FOR FURNITURE

Relativním nováčkem je mezinárodní veletrh nábytku a bytového designu FOR FURNITURE. Ten se letos koná po šesté. Jedná se o největší veletrh nábytku v České republice. Stejně jako předešlé ročníky i ten šestý láká na představení novinek a trendů a na účast významných odborníků z oboru architektury a designu. 
 
Všechny tři veletrhy doplňuje společný odborný doprovodný program. Letos se můžete těšit například na celou řadu soutěží, na výstavu fotografií nebo na výstavu tradičních českých značek ve stylu retro
 

Specializovaná výstava nových projektů bydlení

Oproti prvnímu veletrhu se veletrh Bydlení, nové projekty 2016 koná již po dvaadvacáté. Představí zcela nové i současné projekty z oblasti nemovitostí. Účast bude na veletrhu hojná především z řad developerů a realitních společností, které se pohybují na českém trhu.
 
Velmi úspěšný veletrh má za cíl nejen informovat o novinkách. Projekty, které budou na pražském výstavišti od čtvrtka do neděle představeny, jsou nejčastěji z Prahy a blízkého okolí.
 

Veletrh bydlení, renovací a stavby FOR HABITAT

Dalším veletrhem je již 23. ročník FOR HABITAT. Právě tento veletrh bydlení, renovací a stavby uzavírá trojici veletrhů, která přináší ucelenou nabídku z oblasti bydlení, bytových doplňků, nemovitostí a renovace a opravy interiérů. 
 
Pokud i vás čekají na jaře rekonstrukce a úpravy, pak FOR HABITAT vám má jistě co nabídnout. Větší inspiraci pro dům i byt na jednom místě v České republice

Doporučujeme: novostavby Prahadeveloperské projekty Prahamezonetový byt Prahapůdní byty Prahabyt s terasou Prahaloftový byt Praha - byty bez realitky - byt s předzahrádkou Praha - pronájem bytu praha

Copyright © 2024

Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328.

0.016 sec